Connect with us

FILM

Za SVE koji su PROPUSTILI premijeru – DARA IZ JASENOVCA ponovo na RTS 1! A evo i KAD!

Published

on

Povodom dana sećanja na žrtve holokausta i genocida u Drugom svetskom ratu, u četvrtak 22. aprila od 21.00 na RTS 1 emituje se film „Dara iz Jasenovca“. Biće ovo odlična prilika za sve koji su propustili premijeru filma da na malom ekranu pogledaju ostvarenje koje je uzburkalo svet.

Pročitajte još ŠOK! Sofija i Matija su KONAČNO RASKRINKANI! Nikada nećete pogoditi KO je našao KLAUDIJIN SNIMAK! A evo KOME će ga DATI…

Ova istorijska drama reditelja Predraga Antonijevića o zločinima počinjenim u drugom svetskom ratu, snimljena uz podršku Filmskog centra Srbije, pokrenula je mnoštvo komentara ne samo u Srbiji, već i sa druge strane Atlantika gde se emituje od februara tekuće godine.

Pročitajte još OVA scena OTKRIVA NAJVEĆU TAJNU serije KALKANSKI KRUGOVI – Da li je Baba Guba ROBINJA ili je u ZABRANU živela SVOJOM VOLJOM?

Radio-televizija Srbije „Daru iz Jasenovca“ emituje na Dan sećanja na žrtve Holokausta i genocida nad Srbima, Romima i Jevrejima za vreme Drugog svetskog rata. Ovaj dan posvećen je svim žrtvama genocida u Drugom svetskom ratu, ali pre svega grupi zatočenika logora Jasenovac koja je 22. aprila 1945. godine, krenula u proboj – od hiljadu sedamdeset i petoro ljudi, preživelo je samo njih sto dvadeset i sedmoro.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI OTKRIVAMO- Evo kako su se Nina Janković i Lazar Nikolić postali BABA GUBA i MAČJI SMEH!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement