Connect with us

Featured

HIT! Rade Šerbedžija i Lenka Udovički slave 30 godina braka! EVO KAKO se upoznao slavni par!

Published

on

Rade Šerbedžija i Lenka Udovički obeležili su 30. godišnjicu braka. Tim povodom glumac se oglasio emotivnom porukom.

– Večeras je 30 godišnjica Lenkinog i moga venčanja… Venčali smo se u Beogradu 29. 6. 1991. godine… Menjali smo gradove i države. Rodili smo troje dece. Napravili smo vlastiti teatar na najlepšem ostrvu na jadranskom moru. Imamo divnu porodicu. Imamo i dovoljno pravih prijatelja. I još se čvrsto držimo za ruke… – napisao je Šerbedžija.

Pročitajte još ŠOK! Glumac Miloš Biković pored najseksepilnije Ruskinje! EVO o KOME je reč!

Uz poruku glumac je ostavio i pesmu “Filipa Kljajića 32”. Inače, ova pesma je posvećena Lenki, a naziv nosi po ulici u kojoj se stanovala kada su se upoznali.

Podsetimo, Rade je od svoje supruge stariji 20 godina. Od kada su se 1990. godine upoznali u Subotici znali su da su stvoreni jedno za drugo. Venčali su se kada je on imao 43, a ona 23 godine. Iz prvog braka gluamac ima sina Danila i ćerku Luciju, a sa Lenkom ćerke Ninu, Vanju i Milicu.

Pročitajte još TOP 13 DOMAĆIH SERIJA koje se trenutno snimaju U SRBIJI! Stižu KOLO SREĆE, BLOK 27, VIOLINISTA, ali i KLAN, BESA i IGRA SUDBINE 2!

Rade i Lenka s istim entuzijazmom pričaju jedno o drugom, a žar u očima govori koliko su srećni kada su zajedno.

– Upoznali smo se 1990. godine u Subotici. Došao je da radi „Kralja Edipa” na tamošnjem festivalu. Tek sam završila Akademiju i došla sam da radim manju predstavu. Radila sam s njegovim studentima s novosadske Akademije. Jedan dan smo se sreli u holu teatra. Imala sam problema s nekim od njegovih studenata i htela sam s njim o tome da porazgovaram zavisti – ispričala je ranije za „Jutarnji list” Lenka.

Pročitajte još Glumac Dragan Jovanović izašao iz bolnice! EVO u KAKVOM stanju je sada!

– On je imao 43, a ja 23 godine. Mom ocu i majci to je bio drugi brak, a otac je od majke bio stariji 18 godina. Nije mi bilo nimalo neobično da se kao mlada zaljubim u muškarca koji je 20 godina stariji od mene. Oduvek su mi se sviđali muškarci koji su stariji od mene, koji imaju više životnog iskustva – dodala je Lenka.

– Sve je išlo vrlo brzo, iako nisam očekivala da će se razviti u ljubavnu vezu. Radeta nisam poznavala, ali znate kako je to u pozorišnim krugovima – kruže tračevi i svakakve priče. Fascinantno je šta su sve ljudi sposobni da izmisle iz zavisti.

Pročitajte još HIT! IGRA SUDBINE – Glumci serije šokirani zbog onog što donosi DRUGA sezona! EVO ŠTA su rekli!

Sve je, zapravo, počelo tako što je Šerbedžiji, tada već velikoj jugoslovenskoj glumačkoj zvezdi, koleginica Inge Apelt rekla: „Ovu bi malu mogao da oženiš”, pokazujući u Lenkinom smeru.

Ljubav je, kako kažu, kliknula odmah, a razlika od 20 godina nije smetala ni njemu ni njoj.

Pročitajte još HIT! Glumica Milena Radulović objavila fotografiju koja je mnoge iznenadila! EVO i ZAŠTO!

– Potpuno me je razoružala ta njegova jednostavnost, iskrenost i čistoća, neki skoro dečački duh. Baš me osvojio kao čovek – rekla je kasnije Lenka, pa dodala da imaju živ, gotovo buran odnos.

– Tako da proživljavamo razne cikluse i faze kao i svaki par, s tim što nas dublje vežu svaka godina zajedničkog života, iskustva, usponi i padovi koje delimo. Na nekoj dnevnoj bazi ima svega – i svađamo se i volimo – naglasila je tada Lenka.

Pročitajte još HIT! Glumac Stojan Đorđević je na fakultetu bio deo SVAROVSKI KLASE! A EVO KO je njegova izabranica!

I posle 30 godina ljubavi prema Lenki, Rade oseća divljenje prema supruzi koje ne može da sakrije.

– Mogu samo da kažem da sam srećan što starim i živim uz takvu ženu, humanu, saosećajnu, poštenu… Lenka sve što ima, daje drugima, tako je s njom bilo oduvek. Ona živi za ljude, za mene, za svoju decu. Odlična je majka, pažljiva, strpljiva, mudra – rekao je ranije Rade, i dodao:

Pročitajte još HIT! Ekipa filma BAL NA VODI na okupu posle 35 godina! EVO ŠTA je bio povod!

– Uvek sam joj se divio. Bez nje ne bi bilo ni „Ulyssesa”, ni bezbroj lepih događaja u mom životu. Spojili smo svoje umetničke svetove, ali ne slažemo se uvek u svemu – bude tu i polemika, sporečkamo se koji put, ali to je deo zajedništva, deo života.

Foto Printscreen YouTube/Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Objektiv/Jutarnji list

Advertisement