Connect with us

Featured

Serija PEVAČICA 2. epizoda: Ko PROGANJA Ivanu? Prijateljica EMILIJA ili Vladina BIVŠA žena?

Published

on

Serija “Pevačica” 2. epizoda, koja je u nedelju, 12. septembra, od 21.00 na Superstar TV, nosi naziv – “Prošlost uvek kuca na vrata”. Drugu epizodu nove serije “Pevačica” možete pogledati u petak, 24. septembra, od 21.00 na TV Pink.

PROČITAJTE JOŠ: Domaće serije 2021 na RTS-u: Crna svadba, Nečista krv, Advokado, Branilac… EVO KADA POČINJU! (VIDEO)

Ivana se trudi da zaboravi svoj prethodni život i sve ono iz čega je potekla. U međuvremenu počinje da joj se dešava niz misterioznih stvari koji će se završiti na tragičan način.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – Evo KADA se završava snimanje serije IGRA SUDBINE, i hoće li biti TREĆE SEZONE!

Ona postaje svesna da je u problemu, ali shvata da to možda više ni nije samo njena paranoja. Pred Vladom, koga iskreno voli, trudi se da deluje normalno. Ali sve se raspada. Neko je prati, ali niko joj ne veruje dok se sve ne završi fatalnim ishodom.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Saša Popović napušta ZVEZDE GRANDA? Nakon Cece novi član žirija će biti Dragana Mirković?

Ivani sumnja da je proganja Vladina bivša žena, Olivera. Ona je isto pevačica, kojoj je uništio život kada ju je ostavio. Ivana se okreće svojoj drugarici sa takmičenja – Emiliji, ne sluteći gde će je to odvesti. A Emiliju još manje…

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Posle Karleuše ZVEZDE GRANDA napušta još jedan član žirija. EVO o kome je reč…

Serija “Pevačica” (2. epizoda) je autorsko delo autora serija “Ubice mog oca” i “Državni službenik” (Predrag Gaga Anotnijević i Nataša Drakulić), dok režiju potpisuje Miloš Kodemo.

Glavne uloge: Milica Pavlović, Jelena Moor, Zlatan Vidović, Igor Đorđević, Miloš Timotijević, Nikola Rakočević, Nataša Ninković. Boris Komnenić (nažalost njegova poslednja uloga), Branka Pujić, Isidora Minić, Nikolina Friganović, Petar Zekavica, Izudin Bajrović, Jovana Stipić, Danica Maksimović, Ognjen Amidžić, Amar Ćorović, Dejan Dedić, Ljiljana Stjepanović, Tatjana Kecman, Miodrag Dragičević, Igor Borojević, Željko Erkić, Aleksandar Đurica, Jana Bjelica, Jakov Jevtović, Olivera Viktorović i mnogi drugi.

Foto Promo/Superstar TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA!

Advertisement