Connect with us

Featured

BUNAR – Otkriveni detalji sa snimanja! EVO ŠTA nas očekuje u novoj seriji i KADA počinje prikazivanje!

Published

on

“Bunar” je priča o profesoru Radomiru koji ima aferu sa studentkinjom. Kad se zato sazna, izbija veliki skandal, onda on beži i odlazi u svoje rodno selo u Šumadiji, da se skloni i razmisli o svemu. Međutim, tamo će ga sačekati veliko iznenađenje.

U ovoj krimi drami sa elementima egzistencijalizma, glavne uloge tumače Igor Đorđević, Nataša Ninković, Zoran Cvijanović, Ljubomir Bandović, Boris Milivojević, Branka Katić, Tanja Kecman, Milica Gojković, Miodrag Dragičević, Denis Murić, Iva Milanović, Luka Grbić, Vasilije Turčinović, Milica Janevski, Marko Janketić

Pročitajte još HIT! Vrela jesen na RTS-u! Počinje prikazivanje dugo iščekivanih serija! EVO KOJIH i KADA!

Priču ove serije motam po glavi i zapisujem replike još iz studentskih dana, ali sam tek prošle godine dobio vreme da sednem i zapišem je. Gagi Antonijeviću sam slao sve epizode kako sam ih pisao, i da on nije podržao čitavu stvar, od prve napisane replike, isto kao i Nataša Drakulić, koja mi je mnogo pomogla, ovo bi i dalje bila samo neispunjena želja. Maksa Ćatović je takođe imao nemali uticaj na sudbinu ovog teksta – priča Igor Đorđević i otkriva da li je događaji koji se opisuje u seriji istinit:

– Ja verujem da se na ovom svetu već sve desilo i da su se sve priče i varijante priče dogodile. Ostalo je samo da odaberete novi ugao i bacite svetlo na događaj.

Pročitajte još ŠOK! IGRA SUDBINE – Aleksu čeka životni PREOKRET! Sve se komplikuje! EVO o ČEMU je reč!

Zanimljivo je da se Igor prvi put na ovom projektu oprobao kao scenarista. Svako ko je imao priliku da pročita ovaj tekst, kaže da je odličan u tome i da producenti već sada planiraju i drugu i treću sezonu “Bunara”.

– Za drugu i treću sezonu moramo da snimimo prvo prvu. Nemam nikakvih planova. Gledamo svi da snimimo ovo zadato i da ga snimimo kako treba. To nije malo – objašnjava Igor.

Glumac iz scenarista kaže da tekst na samom snimanju zasada malo menja:

Pročitajte još Zbog PEVAČICE Milica Pavlović ODBILA uloge u dva filma! Rekla NE velikim zvezdama! EVO o KOJIM filmovima je reč!

– Nekad se mora, ali i kad ga promenimo, trudimo se da bude u duhu celog scenarija. Veliku sreću sam imao ili poštenije reći, osećaj Gage i Makse, što Maša režira ovaj tekst, i što je njoj kao mladoj autorki data prilika da pokaže svoj dar, jer po načinu na koji režira vidim da ovu moju priču oseća i daje joj nešto svoje.

Maša Nešković je puna hvale za Igora, sa kojim radi po prvi put.

Pročitajte još KOLO SREĆE 10. epizoda – ŠOK! Kosta će pokušati DA UBIJE LENU! Hoće li uspeti?

– Prezadovoljna sam saradnjom sa njim, pogotovu što se mi pre ovog projekta nismo poznavali i nismo nikada radili zajedno. Iskreno, i ja sam na početku imala strah od toga kako će neko ko je prvi put sada u ulozi pisca, i čija je priča toliko lična, i na kraju krajeva, bazirana na nekim realnim likovima iz njegovog života, sarađivati sa drugom osobom, kada mu je ta vizija toliko bliska. Imala sam tu neku strepnju na početku, međutim Igor je jako otvoren čovek za raznorazna razmišljanja i dogovaranje, i mislim da smo imali sreću da smo se odmah razumeli – kaže rediteljka.

– Ovaj tekst je zaista jako drugačiji i fascinirana sam da mi sada imamo u stvari jednog ozbiljnog dramskog pisca i scenaristu koji obećava, a inače smo u deficitu sa ljudima koji znaju da rade taj posao – dodaje Maša Nešković.

Pročitajte još Igra sudbine – Sledi NEPRIJATNO IZNENAĐENJE za SVE! A evo i KOJE! Od OVOGA će se KANAČKI TEŠKO OPORAVITI!

Na pitanje da li je Igor bolji glumac ili scenarista, rediteljka kaže da je ona fascinirana kako on hendluje ova dva posla:

– On je i scenarista i igra dve uloge i kreator je serije, ali uključen je i u produkcijske momente. Prilično je rastrzan na sve strane, ali očigledno je da njemu jako godi, i jako se raduje ovom projektu.

Dok pažljivo gledamo scenu u drugoj epizodi u kojoj glavni junak Radomir na krovu kuće razmišlja da li da okonča svoj život, kreator serije, Nataša Drakulić, kaže da je Igor u ovom trenutku jedan od najboljih glumaca mlađe generacije.

Pročitajte još Igra sudbine 321. epizoda – Sledi veliki ŠOK! Matija na kolenima moli ADU da mu OPROSTI! A evo i ZAŠTO!

Igor je čovek koji radi na sebi, istražuje i piše. U ovom scenariju ima puno filozofije i psihologije. Nemoguće je da se napiše ovakav tekst, a da nema osvrta na sve to. inače, kasting serije je fenomenalan. Svi glumci su odmah prihvatili uloge, a jedan od razloga je i taj što je glumac pisao za glumce, a to mnogo znači – priča Nataša, i dodaje:

– Paralelno kroz glavnog glumca pratimo i likove koji čine njegov život. Tu je pre svega njegova rođena sestra Naca, koja je, za razliku od svog brata, ostala u toj maloj, učmaloj sredini, sa svim problemima koje ima, i sa čovekom sa kojim živi, i koji nije otac njenog deteta. I to je ta razlika kada vidite dvoje ljudi koji su potekli iz istog mesta – on je otišao, pa nije srećan, a ona ostala, pa opet nije srećna. Na kraju i to selo koje je potpuno čudno. Pratimo njihove mentalitete i ljude koji se menjaju. Suštinski osnov ove serije je pitanje smisla.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO – IGRA SUDBINE donosi NOVI ŠOK! Ada Kanački na METI SNAJPERISTE? Evo KO će UMRETI umesto NJE!

Nataša za kraj otkriva jedan detalj sa snimanja.

– Glumac Nikola Pejaković je zbog scene morao da nauči da vozi traktor. Nije bilo lako, ali je brzo savladao zadatak.

Premijera “Bunara” se očekuje sledeće godine na kanalu Superstar.

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Blic

Advertisement