Connect with us

Featured

PEVAČICA 6. epizoda: Ivana je GOTOVA! Vlada je OSTAVLJA zbog EMILIJE! (VIDEO)

Published

on

Serija “Pevačica” 6. epizoda, koja je u subotu, 25. septembra, od 21.00 na Superstar TV, nosi naziv “Poslednji pokušaj”. Šestu epizodu serije “Pevačica” možete pogledati u petak, 15. oktobra, od 21.00 na TV Pink.

PROČITAJTE JOŠ: NEMANJIĆI – RAĐANJE KRALJEVINE: HIT! Snima se DRUGA SEZONA? Otkrivamo SVE o nastavku serije! Evo KO SU GLAVNI LIKOVI i KO glumi u novim epizodama

Posle svega što je doživela njena ćerka Ivana, Vera odlučuje da spakuje stvari i da krene put Beograda. Ali, po dolasku kod ćerke, ona shvata bolnu istinu – njih dve se više ne poznaju.

Vera je neutešna. Rodila ju je, bila joj je sve na svetu, gajila ju je od kilo mesa – a sada shvata da to više nije njeno dete. Boli je to što misli da ne može više ništa da učini kako bi Ivanu vratila na pravi put.

PROČITAJTE JOŠ: Milica Pavlović ODBILA “nepristojnu” ulogu MILOŠA BIKOVIĆA! EVO o čemu se radi…

Negde su im se radvojili putevi a i sama ne zna kako ni zašto. Nemoćna, gleda njenu propast – iz dana u dan. Boli je i razdire je ćerkina propast, ali ona ništa ne može da promeni, iako se trudi.

Sa druge strane, Emilija misli da joj se sreća konačno osmehnula. Ubeđena je da je stabilna na svom putu. Dojučerašnji Ivanin dečko i kompozitor, a njen dušmanin koji joj je zagorčao život, sada joj je sve. U Vladu Vidaka gleda kao u Boga. Ili ona bar samo misli tako…

PROČITAJTE JOŠ: EVO kako DANAS izgledaju NECA i VESNA iz serije SREĆNI LJUDI (VIDEO)

Serija “Pevačica” (6. epizoda) je autorsko delo autora serija “Ubice mog oca” i “Državni službenik” (Predrag Gaga Anotnijević i Nataša Drakulić), dok režiju potpisuje Miloš Kodemo.

Glavne uloge: Milica Pavlović, Jelena Moor, Zlatan Vidović, Igor Đorđević, Miloš Timotijević, Nikola Rakočević, Nataša Ninković. Boris Komnenić (nažalost njegova poslednja uloga), Branka Pujić, Isidora Minić, Nikolina Friganović, Petar Zekavica, Izudin Bajrović, Jovana Stipić, Danica Maksimović, Ognjen Amidžić, Amar Ćorović, Dejan Dedić, Ljiljana Stjepanović, Tatjana Kecman, Miodrag Dragičević, Igor Borojević, Željko Erkić, Aleksandar Đurica, Jana Bjelica, Jakov Jevtović, Olivera Viktorović i mnogi drugi.

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA!

Foto Promo/Superstar TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement