Connect with us

Featured

KORONA virus udario i na MILOŠA BIKOVIĆA: “Hotel Beograd” pred zatvaranjem!

Published

on

Bond, Džejms Bond položio je oružje pred korona virusom, a izgleda da će ovaj svetski zdravstveni problem sada “zatvoriti” i Hotel Beograd.

Pročitajte i TOP 10 FILMOVA U BIOSKOPIMA OVOG MARTA!

Dugo očekivana rusko-srpska romantična komedija Miloša Bikovića, koja je stigla 5. marta u ruske bioskope, nije opravdala očekivanja prvog dana prikazivanja. Mada je zauzeo prvo mesto na listi najgledanijih ovonedeljnih naslova, “Hotel Beograd” je pogledalo “samo” 72.000 ljudi. U poređenju sa Slugom, koji je sa 186.356 gledalaca na otvaranju ostvario osrednji rezultat za tamošnje tržište (a potom napravio dar-mar na bioskopskim blagajnama), jasno je da se novom filmu Miloša Bikovića u Rusiji ne smeši blistava budućnost.

Pročitajte i KONAČNO! Dragan Bjelogrlić kao “Tajkun”, od 16. marta na RTS 1

Malu gledanost verovatno bi trebalo pripisati globalnoj panici zbog korona virusa, koja je “isterala” publiku iz bioskopskih sala. Kvalitet filma, u koji je uloženo skoro dva i po miliona dolara, niko ne dovodi u pitanje. Oni koji su ga pogledali imaju samo reči hvale, ali to, nažalost, nije dovoljno jako oružje u borbi sa smrtonosnim virusom.

Budući da je korona virus stigao i u Srbiju, ostaje da se vidi da li će se bolest širiti i možda otkazati javna okupljanja, pa i prikazivanje filma “Hotel Beograd”.

Foto Promo

Advertisement