Connect with us

Featured

Igra sudbine 124. epizoda – utorak, 11. avgust (Prva, 21.10): Debeljko želi da zna – KO JE OTAC NADINOG DETETA! Hoće li mu NADA priznati?

Published

on

Pročitajte još OTKRIJTE – Šta nas čeka u NOVIM epizodama serije IGRA SUDBINE! Hoće li NADA IZGUBITI BEBU?

Pročitajte još IGRA SUDBINE – sledi VELIKI ŠOK! ADA Kanački postaje BESKUĆNICA!? SOFIJA joj UZIMA SVE! A evo i KAKO!

Taman što se jedna oluja završi, druga se sprema. U seriji „Igra sudbine“ mira nema. Igra sudbine 124. epizoda obećava nam uzbudljiv nastavak priča koje su nas zabavljale tokom prošle nedelje.

Debeljko je srećan što između njega i Mile i Nade više nema tajni. Zato sada insistira da čuje – ko je otac deteta?

Pročitajte još Aleksandar Radojičić za FILM i TV otkriva sve o filmu i seriji KOŠARE – Osećam se kao da sa BIKOVIĆEM SLUŽIM VOJSKU!

TOP 20 nezaboravnih CITATA Srećka Šojića iz filma “Tesna koža” i serije “Bela lađa”, koje će vam naterati suze na oči! (VIDEO)

Donka poziva Komarca kako bi joj pomogao u rešavanju još jednog prljavog posla. Ovog puta ne treba da se reši predmeta, već čoveka – Vukašina.

Pročitajte još Serija PEVAČICA: EVO ko će igrati Jeleninu SVEKRVU – vračaru ZORICU, a KO će biti SAŠA POPOVIĆ!

Ada nastavlja rat sa Božidarkom. Dok se Sofija raduje prstenu i činjenici da će biti jedina žena u gradu sa prstenom od 100 hiljada evra, ne sluti šta će zapravo dobiti od juvelira iz Italije…

Pročitajte još VUK KOSTIĆ igra u seriji PORODICA. Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Foto Prva

Advertisement