Connect with us

Featured

Igra sudbine 135. epizoda – petak, 28. avgust: Vreme je da ADA POLUDI! ŠTA joj je to SOFIJA sipala u ČAJ?

Published

on

Igra sudbine 135. epizoda nastavlja istim tempom. Kočnica ne radi, a gas je zaglavio. Da je ova serija automobil, iza sledeće krivine čekao bi nas SUDAR! A upravo to će se i dogoditi u već u petak 28. avgusta od 21.00 na kanalu Prva TV!

PROČITAJTE JOŠ SEKA SABLIĆ: EVO zašto me reditelji nikada NISU angažovali za LJUBAVNE SCENE!

Lila je saznala da je Donka u zemlji. Takođe, zna da Ada i Vujašin to odlično znaju. Ljuta na njih, Lila okreće novi list. I njima leđa. Ne želi više da ih vidi. Ali u toj nevolji bira novog saveznika. najgoreg od svih. Matiju. Ona traži njegovu pomoć, a zauzvrat – daće mu sve. Pa čak i imanje koje joj je Lila poklonila.

Na izlasku iz Adine kuće, Katarina shvata da je Sofijina majka zapravo lažna gatara Brzutka i momentalno joj se pale sve „lampice“ – Sofija je vukla konce SVE VREME!

Kada Tića svrati kod Pančete kako bi je zamolio da mu prizna ko je otac Nadinog deteta, na vratima se pojavljuje ljubomorni Janko, pa Tića, iznenada dobija od Pančete poljubac u usta!

Višnja moli Komarca da nadgleda Lilu kako bi izbegli njen susret sa DonkomDijana unosi naivnom Luki crv sumnje u vezi sa lažnim dijamantom na Sofijinom prstu koji je on platio 100.000 evra…

PROČITAJTE JOŠ VOJIN ĆETKOVIĆ je morao da uradi OVO da bi igrao u filmu ZONA ZAMFIROVA

Igra sudbine 135. epizoda – Sofijin prsten je LAŽNJAK?

Igra-sudbine-113-Nada-i-Mila

Jelena i Strahinja su raskinuli. jeleni je jasno. Strahinja voli drugu. A ko je ona? Ima li nade za Strahinju i odabranicu njegovog srca? Za majku njegovog deteta.

PROČITAJTE JOŠ: Sledi veliki ŠOK u seriji IGRA SUDBINE! Aleksa će PREVARITI MILU! A evo i sa kim!

Sofija ne odustaje od ideje da Unu prevede na svoju stranu. Međutim, to joj sada nije prioritet. Vreme je za realizaciju paklenog plana. Vreme je da Ada POLUDI. Sofija je spremila čaj od kog Adi neće biti dobro. Kako li će to izgledati?

PROČITAJTE JOŠ: Posle filma i serije TOMA stiže film SILVANA! A ko će glumiti SILVANU?

Dijana otkriva veliku tajnu – Sofijin prsten je lažnjak. Luku to strašno pogaša? Ne može da veruje u to što govori Dijana. Ipak, ona je u potpunosti sigurna.

PROČITAJTE JOŠ HIT! Miljana Gavrilović OTKRIVA – Hoće li biti nastavka serije FOLK?

Foto Prva

Advertisement