Connect with us

FILM

Rialda Kadrić: TUGA! PREMINULA Marija iz ŽIKINE DINASTIJE!

Published

on

Rialda Kadrić, popularna Marija iz legendarnog serijala “Žikina dinastija”, preminula je iznenada sinoć u 57. godini.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Strahinja iz serije IGRA SUDBINE – u SUZAMA! Posle OVOGA više NIKAD neće biti ISTI!

Ovu informaciju podelio je sa medijima njen blizak prijatelj. Rialda Kadrić je preminula u Atini, gde je živela u poslednje vreme. O preranoj smrti popularne jugoslovenske glumice obavešten je i jedan od producenata nastavka „Žikine dinastije“ u kojoj je trebalo da igra.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO – SAZNAJEMO: Snima se DRŽAVNI SLUŽBENIK 3! Evo kada pada PRVA KLAPA!

Vest o smrti glumice objavio je i njen prijatelj Dušan na Fejsbuku, oprostivši se tako od nje.

zikina-dinastija2
Rialda Kadrić i Vladimir Petrović, kao Marija i Boba u filmskim serijalima „Lude godine“ i „Žikina dinastija“

– Iz naših života otišla je sinoć Rialda Šebek (1963-2021), glumica i psihoanalitičarka, draga drugarica. Rasplakao sam se posle ne znam ni ja kog vremena sva kriza i depresija oko korone i ličnog života u doba ove društvene kuge nije mi dala povod da stupim u kontakt sa svojom tugom jer pokušavam da budem jak i preživim – napisao je on.

PROČITAJTE JOŠ: Nataša Drakulić za FILM&TV OTKRIVA: Stižu UBICE MOG OCA 6! A evo i KADA!

Prisetio se kako se se upoznali Rialda Kadrić i on, i istakao šta mu je ostalo u sećanju na „lepu Mariju“.

– Rialdina smrt je to učinila. Neočekivano, prebrzo. Ljudi imaju tendenciju da misle da niko blizak nikada neće otići, makar ne naglo, jer to je najteže. Kada izgubimo nekog bez nagoveštaja, bez prilike da se rastanemo, bez reči. Kada je rez života tišina.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 223. epizoda – KONAČNO! Mila i Aleksa imaju DIVNE VESTI! ODUŠEVIĆETE SE!

– Upoznali smo se pre tri godine, na grupi koja se bavila kapitalizmom i depresijom. Organizovao je to u REX-u Nebojša Milikić, bili su tu i Tanja Marković i Pavle Popović. Sećam se njenih seminara na kojima se razgovaralo o filmu i psihoanalizi. Gledali smo Larsa fon Trira „Kroz talase“, kao i Pedra Almodovara, film „Koža u kojoj živim“.

PROČITAJTE JOŠ: Tajne vinove loze, epizoda 9: ŠOK! Vera OTKRIVA Marku da mu je Vuk OTAC!

– Uvek je imala lucidne interpretacije i neverovatnu analitičku energiju. Volela je Kejt Buš koliko i ja, oblačila se elegantno, uvek doterana, ponekad previše „buržoa“ za moj ukus. Ali je i u tome ona bila — ona.

PROČITAJTE JOŠ: Tajne vinove loze, epizoda 10: Vera PRIZNAJE Vuku da MISLI na njega, on odlučuje da OSTAVI Jelenu!

– Upoznala me je sa Isidorom Stanišić, odlično plesnom umetnicom čije vam predstave toplo preporučujem. Učestvovala je nam mom seminaru iz filozofije psihoanalize na Filozofskom fakultetu i izložila jednu svoju studiju slučaja, sa klijentkinjom čiji je život tokom terapije učinila mnogo boljim.

PROČITAJTE JOŠ: Tajne vinove loze, epizoda 8: Paun će UNIŠTITI Vuka, Vera MORA da bude NJEGOVA! EVO šta mu SPREMA!

– Bila je i podrška tokom ove krize. Poslednji put sam je pomenuo u razgovoru sa Pavlom. Njegova majka je upoznala Rialdu u Atini, a ona joj je rekla: „Dušan puno voli Pavla“. Ne može se psihoanalitičarka prevariti kada je reč o ljubavi. Sa tom ljubavlju se i rastajem od tebe, draga Rialda.

Foto Promo

Advertisement