Connect with us

FILM

OTKRIVAMO tužnu sudbinu Dare i malog Bude iz filma DARA IZ JASENOVCA! Evo KAKO će se ponovo sresti u SERIJI!

Published

on

dara-of-jasenovac-20201561

Film „Dara iz Jasenovca“ prethodnih nedelja bio je glavna tema kinematografskih krugova širom sveta. Nakon televizijske premijere proteklog vikenda kada je Srbija teško dolazila do daha, ostalo je pitanje – da li je moguće da je to bila stvarnost jedne epohe u razvoju čovečanstva.

Pročitajte još Tajne vinove loze, epizoda 29: Paun NASRĆE na Veru! Hoće li je Vuk SPASTI?

Međutim, videli smo da se istorija ponavlja. Režiser Predrag Gaga Antonijević istakao je u gostovanju na tv „Pink“ da će radnja serije „Dara iz Jasenovca“ tek proširiti ovu priču. Tako ćemo u seriji pratiti priču Dare i njenog brata Bude uoči Oluje. Kako je to otkrio Antonijević njih dvoje će se ponovo sresti, ali ovog puta, jedno kao Srbin, a drugo kao Hrvat.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – DRŽAVNI SLUŽBENIK i DUG MORU otkupljeni za SVETSKO TRŽIŠTE! Milan Marić ODUŠEVIO STRANCE!

– Dotaći ćemo se Oluje. Kompletiraćemo srpski egzodus iz Hrvatske – rekao je ranije Antonijević o predstojećoj seriji, dodajući da  je „uvek sve bilo na štetu sećanja na naše jasenovačke žrtve stradale na najbrutalniji način“.

Pročitajte još OTKRIVAMO – EVO ko je DARA IZ JASENOVCA! Njena sudbina RASPUKLA je SRCA MILIONA SRBA!

– Na svoju štetu smo preskakali tu temu u kinematografiji – rekao je režiser Predrag Gaga Antonijević, koji je istakao da je film finansirala država, te da bez toga ne bi ni bio realizovan.

– Očigledno je da je snaga filma kao takvog mnogo jaka – rekao je Antonijević

Foto Promo

Advertisement