Connect with us

FILM

OTKRIVAMO tužnu sudbinu Dare i malog Bude iz filma DARA IZ JASENOVCA! Evo KAKO će se ponovo sresti u SERIJI!

Published

on

Film „Dara iz Jasenovca“ prethodnih nedelja bio je glavna tema kinematografskih krugova širom sveta. Nakon televizijske premijere proteklog vikenda kada je Srbija teško dolazila do daha, ostalo je pitanje – da li je moguće da je to bila stvarnost jedne epohe u razvoju čovečanstva.

Pročitajte još Tajne vinove loze, epizoda 29: Paun NASRĆE na Veru! Hoće li je Vuk SPASTI?

Međutim, videli smo da se istorija ponavlja. Režiser Predrag Gaga Antonijević istakao je u gostovanju na tv „Pink“ da će radnja serije „Dara iz Jasenovca“ tek proširiti ovu priču. Tako ćemo u seriji pratiti priču Dare i njenog brata Bude uoči Oluje. Kako je to otkrio Antonijević njih dvoje će se ponovo sresti, ali ovog puta, jedno kao Srbin, a drugo kao Hrvat.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – DRŽAVNI SLUŽBENIK i DUG MORU otkupljeni za SVETSKO TRŽIŠTE! Milan Marić ODUŠEVIO STRANCE!

– Dotaći ćemo se Oluje. Kompletiraćemo srpski egzodus iz Hrvatske – rekao je ranije Antonijević o predstojećoj seriji, dodajući da  je „uvek sve bilo na štetu sećanja na naše jasenovačke žrtve stradale na najbrutalniji način“.

Pročitajte još OTKRIVAMO – EVO ko je DARA IZ JASENOVCA! Njena sudbina RASPUKLA je SRCA MILIONA SRBA!

– Na svoju štetu smo preskakali tu temu u kinematografiji – rekao je režiser Predrag Gaga Antonijević, koji je istakao da je film finansirala država, te da bez toga ne bi ni bio realizovan.

– Očigledno je da je snaga filma kao takvog mnogo jaka – rekao je Antonijević

Foto Promo

Advertisement