Connect with us

Featured

TOP 10 KLJUČNIH činjenica o seriji PEVAČICA! Ko je BABA VLAJNA?

Published

on

Serija Pevačica autora Predraga Gage Antonijevića i Nataše Drakulić konačno je stigla na naše male ekrane. Seriju ćemo pratiti vikendom od 21.00 na kanalu Superstar TV, kao i na Pinku petkom od 21.00.

Milica Pavlović, Jelena Grujičić, Miloš Timotijević i Nikola Rakočević spremaju se da nam donesu nesvakidašnju krimi seriju prožetu dramom i misterijom koji će nam na pravi način dočarati naličje blistavog estradnog sveta, a mi vam donosimo 10 najsočnijih pikanetrija o seriji PEVAČICA.

HIT! Od 21. novembra na RTS 1 stiže NOVA DOMAĆA SERIJA! Otkrijte i KOJA! Ovo je priča koja ledi KOSTI…

10. Ubistvo poznate pevačice

Milica Pavlović i Jelena Grujičić kao Ivana i Emilija, dočaraće nam rivalitet dve kandidatkinje u popularnom muzičkom takmičenju „Superglas“. Serija prati uspon Ivane Lazić i sve ono što je prati na putu do slave, sve dok joj se snovi ne pretvore u košmar, a njen život na kraju ne okonča ubistvom. Mada je javnost uverena da je ovo u stvari serija o ubistvu Jelene Marjanović, činjnica je da su scenaristi bili samo inspirisani ovim nerešenim slučajem. Većih dodirnih tačaka između slučaja ubistva Jelene Marjanović i radnje serije – nema.

9. VIDOVNJAK IZ FBI REŠAVA UBISTVO PEVAČICE

Kako je u nekoliko navrata to pomenuo serija „Pevačica“ baviće se prvi put kada je reč o domaćim serijama crnom magijom i nečim što se može svrstati u domen paranormalnog.  Tako će na slučaju ubistva Ivane Lazić biti angažovan i agent FBI koji će imati zadatak da se pozabavi upravo ovim segmentom misterije, kako bi serija bila što verodostojnija.

HIT! BAĆA “JUŽNI VETAR” konačno PROGOVORIO! Evo PRVE reakcije Miodraga Radonjića na TO što će POSTATI TATA!

8. Milica Pavlović – glavna glumica u seriji

Od trenutka kada je objavljeno da će se snimati serija „Pevačica“ ono što je sve zanimalo bilo je – ko će tumačiti lik glavne junakinje. Kada je izbor pao na Milicu Pavlović to je oduševilo mnoge, mada je bilo i onih Milicinih kolega koje su smatrale da za nju to nije bila najpametnija i najispravnija odluka. Podsetivši još jednom da serija nema nikakve veze sa ubistvom Jelene Marjanović, osim činjenice da su obe pevačice, Milica je istakla da se raduje glumačkom izazovu koji je postavljen pred nju.

7. Ko je Zoran Marjanović?

Ovo pitanje ostalo je bez odgovora, a čak nije sigurno da će se lik Zorana zaista i pojaviti u seriji. Bilo je mnogo priče oko toga da je izbor pao na glumca Vuka Kostića, ali junak serije „Ubice mog oca“ demantovao je to za portal Film i TV.

6. Glavni negativac u seriji je Vlajna

Istina, Vlajna se ne može smatrati negativkom u pravom smislu te reči. Naime, scenaristi su inspiraciju za lik vračare Vlajne pronašli u liku Jelenine svekrve – Zorice Marjanović koja se u stvarnom životu navodno zaista bavi crnom magijom. Njenu rolu dočaraće glumica Nataša Ninković čemu se unapred radujemo.

HIT! TOM KRUZ je SRBIN! A evo i KAKO! Nećete VEROVATI, ali prezivao se na IĆ!

5. Čime će se baviti „Pevačica“?

Ovo je priča koja prati živote, karijere i izazove na koje nailaze mlade pevačice na svom putu ka slavi i uspehu. Mlada muzička zvezda u usponu, Ivana Lazić, nakon pobede na muzičkom takmičenju Superglas dobija sve o čemu je ikad sanjala – život u velikom gradu, slavu, popularnost, ljubav. Međutim, dok se trudi da zaboravi svoj prethodni život, počinje da se dešava niz misterioznih stvari koje će se završiti njenim ubistvom. Pored policije, privatni detektiv Bojan radi na rasvetljavanju ovog slučaja i u svojoj istrazi se suočava sa iracionalnim svetom magije i vidovnjaka shvatajući da su neki ljudi spremni da potpišu pakt sa đavolom da bi dobili ono što žele.

4. Koga igra Miloš Timotijević?

Miloš Timotijević, koji tumači lik kompozitora Vlade Vidaka, koji je i Ivanin dečko, priznaje da po prvi put igra jednu ovakvu ulogu.

– Kada me pitaju da li je pozitivac ili negativac, kažem da nisam siguran da u seriji ima pozitivaca, ali ako tražimo stranu spektra, on je negde između pozitivca i negativca. Vlada ima mračniju prošlost, ali je u suštini dobar čovek – otkrio je naš poznati glumac za Blic.

Stevan Piale krije BOLNU TAJNU iz DETINJSTVA o kojoj NIKOME NE PRIČA. Zaplakaćete kad čujete o čemu je reč!

3. Ko će se baviti ubistvom pevačice u seriji?

Smrt pevačice istraživaće detektiv Bojan, koga tumači glumac iz Banjaluke Zlatan Vidović, kao i Rade, u čijem liku se već prvog dana snimanja pojavio Igor Đorđević. Ipak, zaplet se neće baviti samo misterioznim zločinom već će prikazati i trnovit put do zvezda.

2. U seriji će se pojaviti i Ognjen Amidžić

– Glumiću sebe, tako da mi to neće pasti teško. Za seriju ćemo iskoristiti scenografiju moje emisije. Pored Milice Pavlović, koja igra ubijenu Jelenu Marjanović, imaću još gostiju – otkrio je svojevremeno Amidžić.

Ognjen će u toj emisiji postavljati škakljiva pitanja. Trudiće se da od Jelene Marjanović dobije odgovor kakav je njen suprug Zoran (koga će najverovatnije igrati Vuk Kostić), koliko joj je teško u kući sa svekrvom Zoricom (čiji lik tumači Nataša Ninković), ali i ostale pikanterije iz života tragično preminule pevačice.

MATEA MILOSAVLJEVIĆ kao i SOFIJA iz serije IGRA SUDBINE ima TRAUME iz detinjstva. NEĆETE verovati o čemu se radi!

1. Kada i gde ćemo gledati PEVAČICU?

Seriju pevačica pratimo od 11. septembra na kanalu Superstar TV vikendom u 21.00, i na kanalu Pink, petkom u 21.00.

Foto Promo

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement