Connect with us

Featured

Serija „Pevačica“: Ko je Švaba? I da li je Bojan žrtva crne magije?

Serija Pevačica – Bojan, Rade i Švaba bili su nerazdvojni prijatelji. Švabina smrt unela je razdor među njih.

Published

on

Serija PEVAČICA – OTKRIVAMO: KO je ŠVABA? I da li je BOJAN prva žrtva CRNE MAGIJE?

“Pevačica” 7. epizoda, koja je u nedelju, 26. septembra, od 21.00 na Superstar TV, nosi naziv – “Kad ode sve u sunovrat”. I baš tako izgleda život Ivane Lazić u ovom trenutku. Ali ona nije jedina čija je prošlost ispunjena mrakom.

Tri lika oko kojih se od početka serije mota veo misterije su tri drugara – Bojan, Rade i treći o kome do sada najmanje znamo, a to je Švaba. Među ovom trojkom postoji neraskidiva nit. Iako se iz epizode u epizodu klupko tajni pomalo razmotava još nije u potpunosti jasno na koji način su oni bili povezani.

Serija Pevačica – Ko je švaba?

Na početku serije videli smo da je Bojanova supruga ubijena. Kakve veze imaju Švaba i Rade sa tim? I zašto je baš Bojanova supruga ubijena? Šta je beleg koji se povremeno pojavi na Radetovom vratu? Ko je u stvari Švaba?

Istina je da su Bojan, Rade i Švaba nekada bili nerazdvojni prijatelji. Švabina smrt unela je razdor među njih. Rade zbog toga danas prezire Bojana, a Bojan iako nije kriv za Švabinu smrt nosi težak pečat griže savesti. Švaba je poginuo štiteći Bojana. Međutim, priča ove trojice junaka seže još mnogo dalje u prošlost. Oni su povezani na mnogo dubljem nivou.

„Na početku serije naslućujemo da je Vlajna Bojanova majka. Ona baca čini štiteći Bojana. Ali od čega“

Da li od onih koji su mu ubili ženu? Koja se strašna istina krije iza Radetovog i Bojanovog neprijateljstva? Da li je Bojan prvi koji je posegao za crnom magijom iz nekih svojih interesa, da bi mu se to kasnije obilo o glavu. Cena je bila život njegove supruge.

Ili iza svega stoji neka potpuno druga priča?

Saznaćemo u novim epizodama serije „Pevačica“.

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement