Connect with us

Top Story

JUŽNI VETAR 14. epizoda – EVO koliko će trajati POSLEDNJA EPIZODA! A mi vas pitamo – KOJI od ova četiri lika će UMRETI U FINALU?

Published

on

Tik-tak, tik-tak… Sat „Južnog vetra“ sve je bliži velikom trenutku – FINALU prve sezone serije! Ostalo je da otkuca još svega nekoliko sati i, kako to otkriva zvanična statistika RTS-a, svaki treći gledalac sutra od 20.05 biće pred svojim malim ekranom iščekujući poslednji obračun Maraša sa onima koji bi da mu ospore titulu neprikosnovenog VOĐE!

Pročitajte još Miloš Timotijević (Južni vetar): ZLO SE ZLIM VRAĆA! Evo KO je STVARNO ubio STUPARA!

– Imate da radite šta ja kažem! Neće Crnogorci da stignu na red, ja ću da vas je*em sve – nedvosmislen je bio Maraš (Miloš Biković) u svojoj poruci svima koji su i pomislili da situacija može biti drugačija. Kako nam je to u naznakama do sada u više navrata već otkriveno, „Južni vetar“ 14. epizoda donosi nam neverovatne obrte, mnoge smrti i neočekivana iznenađenja što će sve zajedno biti sjajna uvertira u film „Južni vetar 2„.

Pročitajte još JUŽNI VETAR – NAJBOLJI CITATI! MARAŠ rek’o NE MOŽE! A koji je vaš OMILJENI?

Kako je reditelj i scenarista serije i filma na društvenim mrežama i u intervjuima to nagovestio poslednja epizoda prve sezone „Južnog vetra“ biće duža u odnosu na prethodne, a iz jedne od prepiski Avramovića sa fanovima na Fejsbuku otkrivamo da će 14. epizoda trajati oko 75 minuta.

Dodatno, postavlja se veliko pitanje koje izuzetno zanima sve pratioce serije, a ono glasi KO ĆE SVE UMRETI u finalu?

Pročitajte još Miloš BIKOVIĆ o seriji JUŽNI VETAR: Prljave duše poput MARAŠEVE – najteže se ČISTE!

Kako saznajemo očekuje se smrt jednog važnog glavnog lika, što će promeniti čitav tok serije. Naravno, o kom liku je reč potpuna je nepoznanica, ali to ne znači da mi ne možemo da se bavimo razmišljanjem i možda naslutimo – kome će to JUŽNI VETAR PRESUDITI?

Nudimo vam četiri opcije, a vi nam kažite – O KOM OD PREDLOŽENIH LIKOVA JE REČ?

  1. Car (Miki Manojlović) – da bi klan dobio novog vođu stari mora da se povuče.
  2. Vajo (Ljubomir Bandović) – Možda je vreme da ovog krokodila isteramo iz njegove bare.
  3. Crveni (Aleksandar Berček) – da bi došao na vrh SEČEŠ GLAVU!
  4. Baća (Miodrag Radonjić) – tužni krajevi su najefektniji.

Šta vi mislite?

Foto Promo

Advertisement