Connect with us

FILM

Pogledajte trejler za film NIJE LOŠE BITI ČOVEK! EVO KADA je premijera i KOJA PEVAČICA je dobila jednu od uloga!

Published

on

Novi film Dušana Kovačevića, “Nije loše biti čovek“ uskoro stiže u bioskope. Film se zasniva na pozorišnoj predstavi „Kumovi“.

Radnja filma prati profesora klavira Milana, koji je zbog smanjenja broja učenika u muzičkoj školi u kojoj je radio, ostao bez posla. Na putu ka kući prolazi kroz park i sreće psa sa kojim formira posebnu vrstu prijateljstva. Osim profesorove, pratimo sudbine još oko 20 likova i načine na koji se njihovi životi prepliću.

Pročitajte još HIT! Ćerka čuvene glumice želela je da postane balerina, ali je ipak krenula maminim stopama! EVO o KOME je reč!

Film je okupio najveća imena srpskog glumišta, a jednu od uloga dobila je i ćerka Dušana Kovačevića, popularna pevačica Lena Kovačević.

Pročitajte još TUGA! Slavna glumica Ružica Sokić na samrti je imala samo jednu ŽELJU! EVO o ČEMU je reč!

Sudeći po trejleru, Lena će glumiti fatalnu lepoticu čiju će pažnju pokušati da osvojii lik Gordana Kičića, a uzimajući u obzir celokupnu radnju filma, srpskoj publici stiže još jedno remek delo ovog scenariste.

Leni su na Instagram profilu već počele da stižu čestitke mnogih kolega, ali i poruke podrške i oduševljenja što ćemo pevačicu videti u potpuno drugačijem svetlu.

Pročitajte još ŠOK! Otkrivena TAJNA kultnog filma posle 45 godina! EVO o ČEMU je reč!

Pored Lene, u filmu igraju: Vojin Ćetković, Branka Katić, Hristina Popović, Gordan Kičić, Nenad Jezdić, Andrija Milošević, Lena Kovačević, Srđan Žika Todorović, Andrija Kuzmanović, Boris Milivojević, Marko Gvero, Bojan Dimitrijević, Mira Banjac, Milan Lane Gutović, Srđan Timarov, Jelena Mihajlović, Nemanja Stamatović.

Muziku za film radio je Momčilo Bajagić Bajaga.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO – Evo šta će biti sa ulogom BRUNERA u seriji IGRA SUDBINE!

Premijera filma se očekuje u oktobru.

Foto Printskrin Instagram lenakovacevic_official

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Prva

Advertisement