Connect with us

NE PROPUSTITE

Druga epizoda „Pinkovih zvezda-All Talents“ donosi SPEKTAKL! Nedelja 31.3. u 22.15 časova

Druga epizoda novih „Pinkovih zvezda – All Talents“ ove nedelje od 22:15 časova na TV Pink donosi neverovatne nastupe. U ovonedeljnoj epizodi, naši takmičari će se potruditi da osvoje simpatije žirija, ali i publike, i za jedan korak se približe glavnoj nagradi od 3.000.000 dinara. Da su učesnici „Pinkovih zvezda – All Talents“ izuzetno talentovani, […]

Published

on

Druga epizoda novih „Pinkovih zvezda – All Talents“ ove nedelje od 22:15 časova na TV Pink donosi neverovatne nastupe. U ovonedeljnoj epizodi, naši takmičari će se potruditi da osvoje simpatije žirija, ali i publike, i za jedan korak se približe glavnoj nagradi od 3.000.000 dinara.

Da su učesnici „Pinkovih zvezda – All Talents“ izuzetno talentovani, dokaz su i reakcije žirija na njihove nastupe. Tako će sedamnaestogodišnja Anastasija Ićurup emotivnim i fantastičnim izvođenjem nimalo lake pesme Dina Merlina „Sve je laž“, rasplakati Kristinu Kiju Kockar.

Još jedan neobičan nastup će ove nedelje ostaviti žiri bez komentara. Naime, Sanja D. Mikić iz Kragujevca pedstaviće se kroz kazivanje, i to svoje poezije. Reči njene pesme, dikcija i umeće u govorništvu, probudiće najdublje emocije kod apsolutno svih članova žirija. Kija je ponovo zaplakala, Dušica Jakovljević je bila na ivici suza, a ni Damir Handanović nije ostao ravnodušan.

Pored emotivnih, u drugoj emisiji videćete i pomalo šokantne nastupe. Tako je Kristina Petrović, čiji je talenat trbušni ples, na velikoj sceni „Pinkovih zvezda – All Talents“ priredila performans posle kog je Srđan Žika Todorović ostao bez reči.

I u drugoj epizodi videćete čarke među članovima žirija – posebno između Dušice i Kije. Naime, nakon plesne tačke, Kockareva je komentarisala kako je ona bila prvakinja u plesu, što je zasmetalo Dušici.

Da li je žiri do kraja ostao dosledan svojim kriterijumima i kakvi talenti su ih šokirali, nasmejali i jednostavno oduševili, saznaćete već u drugoj epizodi „Pinkovih zvezda – All Talents“ u nedelju 31. marta u 22:15 časova na TV Pink!

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement