Connect with us

Featured

RADOST! Fanovi TV novele “Igra sudbine” mogu da odahnu. Saznajte i zašto?

Published

on

Na radost fanova TV novele “Igra sudbine” stižu sjajne vesti. Seriju pratimo na Prvoj od utorka do petka, ponedeljkom “obnavljamo gradivo”, ako smo propustili. A ekipa serije u proteklom perodu prošla je kroz mnogo toga. Glavna glumica i scenarista zarazili su se virusom Covid-19, kao i još neki članovi ovog velikog tima. Zbog brige o zdravlju cele ekipe snimanje serije je prekinuto na par nedelja. Ali, “Smart produkcija” imala je dovoljno materijala za emitovanje pa gledaoci nisu osetli pauzu.

Igra sudbine – 193. epizoda: TRAČEVI! Katarina i Tića su vereni?

Sada, konačno, stižu sjajne vesti. Glavna glumica Milica Milša oseća se dobro, kao i njen suprug, scenarista Žarko Jokanović.

– Ja sam hvala bogu dobro, oporavila sam se od korone, ali Žarko se još uvek bori sa posledicama i njegov oporavak će biti duži. On i dalje ima upalu pluća. Tek ćemo za šest meseci, na kontrolnom skeneru, znati kakve je posledice na naš organizam ostavila korona – rekla je Milica Milša u emisiji “Kec na jedanaest”. – Žarko je počeo da piše nove epizode “Igre sudbine” i snimanje nastavljamo 16. decembra.

https://www.instagram.com/p/CHA5Y-VBe3Z/

Ovo zaista lepe vesti! Sigurni smo da i ekipa i gledaoci kraj malih ekrana jedva čekaju nastavak snimanja.  

Foto PROMO

Advertisement