Connect with us

Top Story

HIT! Glumica Branka Katić otkrila detalje PETE sezone serije UBICE MOG OCA! A EVO koje VELIKO IZNENAĐENJE krije NJEN LIK

Published

on

Branka Katić je glumica koja izaziva samo lepa sećanja i divne emocije. Posle uspešne serije u Hrvatskoj „Novine“, uskoro ćemo je videti i u filmu Dušana Kovačevića „Nije loše biti čovek“ i novoj sezoni „Ubica mog oca“, koju ćemo od oktobra prvo gledati na Superstar TV, a zatim i na nacionalnom kanalu.

Pročitajte još HIT! Sin glumice Branke Katić volontira na filmu! EVO ŠTA je rekla o tome!

– Radila sam petu sezonu, koju je režirala Maša Nešković. Želela sam da radim s njom jer sam gledala njen film „Asimetrija“. Uloga koju sam dobila je posebna i drugačija od svega što sam dosad radila – rekla je glumica u druženju s novinarima nakon promocije novih serija Telekoma Srbija, prenosi Kurir.

– Igram jednu beogradsku damu iz povlašćenih slojeva našeg grada. Ona sprema maturante za prijemne ispite fakulteta. Sezona se bavi vršnjačkim nasiljem. Jedan đak iz njene srednje škole je izvršio samoubistvo, a drugi je nestao. Videćemo šta će se desiti – nastavlja Branka.

Pročitajte još HIT! Glumica Anđelka Prpić ima novog dečka! EVO ŠTA su radili u javnosti!

– Volim da radim stvari koje mogu da poprave naše društvo. Pritisak koji mladi ljudi osećaju je bolest modernog doba. Ne mora da te lajkuje neko ko te ne zna. Lep si i bez filtera zato što si dobar čovek. Ne moraš da izgledaš kao iz Diznijevog filma. Nije važno koliko imaš novca i odeća je samo maska – dodala je glumica.

Posle mnogo godina se vratila. Na pitanje koliko se Beograd promenio od kada ga je napustila do sada, kaže:

Pročitajte još Glumica Branka Katić otkrila detalje o problemima u porodici! EVO ŠTA se desilo njenoj majci!

– Svi smo se promenili, pa i Beograd. Ima nekih divnih stvari koje su se desile, ali i onih koje mene brinu – zagađenost našeg grada. Mislim da svi osećamo koliko vazduh nije dobar i volela bih da to može da se promeni.

Vratila se i na scenu Beogradskog dramskog pozorišta.

Pročitajte još HIT! Glumac Momčilo Otašević raznežio pratioce! EVO o ČEMU je reč!

– Prvi put sam stala na daske tog pozorišta. Odigrala sam tamo svoje diplomske predstave u klasi Radeta Šerbedžije. Sećam se kad sam izašla iz trole i ugledala natpis „Tvoje pozorište“, sinulo je neko sunce. Ono za mene ima posebno mesto i drago mi je što sam deo svega toga. Jug Radivojević je doveo divne mlade glumce. Ima velikih planova – kaže glumica.

Branka je odgovorila i na pitanje ko joj je najveći kritičar u glumi:

Pročitajte još ŠOK! Glumac Vladimir Aleksić opleo po Jelisaveti Orašanin! EVO KAKO je glumica reagovala!

– Sama sam sebi, i to želim da promenim. Svi smo strogi prema sebi. To vučemo iz detinjstva, kad su nam govorili „sram te bilo“. Ne kažem da su moji roditelji za to krivi. Svi treba da dopustimo sebi da budemo najbolja verzija sebe. I loša uloga je dobra životna škola.

Na pitanje šta je najčešće Džoni Dep govorio kada su radili na filmu „Državni neprijatelj”, glumica kaže:

Pročitajte još OTKRIVAMO – UBICE MOG OCA 5, PEVAČICA, DRŽAVNI SLUŽBENIK 3, i dve nove serije BUNAR i BAŠ ČELIK stižu na SUPERSTAR TV! A evo…

– Govorio je psovke. Kusturica ga je tome naučio.

Branka je priznala i šta joj je najviše nedostajalo iz Srbije:

– Nisu sarme. Falio mi je naš humor. Mi ovde ne hajemo ni za lovu, a ni karijeru. Falila mi je toplina.

Foto Printscreen YouTube K1

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Kurir

Advertisement