Connect with us

TV

Marija BERGAM – Posle vatrenih scena u SENKAMA snima ZMAJEVE! Australijski triler na beogradskoj kaldrmi

Published

on

Mada su Senke nad Balkanom bez mnogo sumnje obeležile domaću TV industriju i serijski progam u poslednjih nekoliko godina, može se reći da je glumica Marija Bergam svojim talentom, lepotom i mističnom harizmom obeležila Senke.

Njena Maja Davidović jedan je o TV likova koji već godinama privlači pažnju publike, a vrele scene sa koleginicom Leonom Parminski domaću javnost dovele su do tačke ključanja. Kako su obe glumice priznale nakon scena u kojima su se među njihovim junakinjama rasplamsale strasti – uživale su u razbijanju predrasuda.

Senke su, između ostalog, poznate i po tome što imaju eksplicitnije ljubavne scene, ali sam imala poverenje u Dragana. Sve smo unapred dogovorili, pa sam otprilike znala šta nas očekuje. Projekat i ulogu gledam u celini, a ta specifična scena po mom mišljenju je benigna i lepo smišljena, ocenila je Leona Parminski, dok je Marija istakla da je pri snimanju provokativnih scena presudno kako će se kolega ili koleginica pokazati kao partner.

Maja Davidović i Marija Oršić u ljubavnom zanosu

– Ako pored sebe imate profesionalca koji do kraja ulazi u odnos, koji ne solira, već vam nudi puno od sebe, onda ćete s tom osobom uspešno i lako snimiti svaku, pa i scenu seksa – zaključila je glumica koja trenutno sa filmom „Zmajevi“ australijskog režisera Alistaira Njutona Brauna sa domaćeg terena priprema put ka svetskoj sceni.

Psihološki triler, čija nas premijera očekuje u decembru ove godine, prati detektiva koji dolazi u Istočnu Evropu tragajući za čovekom za kog ceo svet veruje da je odavno mrtav. Film se snima u Beogradu, a Mariji Bergam, kojoj je pripala rola Mire Vučković (još se ne znaju detalji o likovima), društvo će uz domaću glumačku postavu (Jelena Stupljanin, Ana Sofrenović, Slobodan i Hana Beštić, Zoran Pajić, Žarko Stepanov…) društvo praviti i lepuškasti australijski glumac Nathan Sapsford, poznat po ulozi u popularnom postapokaliptičnom serijalu The Last Ship.

Osim angažmana u filmu “Zmajevi”, Marija vredno radi i na seriji “12 reči” koju kao produkcijska kuća potpisuje Telekom Srbija, a biće emitovana na Superstar TV!

Foto Magazin VENČANJA, Instagram

Advertisement