Connect with us

Featured

Posle filma stiže nam i serija HOTEL BEOGRAD! Premijera na SUPERSTAR kanalu!

Published

on

Film „Hotel Beograd“ sa Milošem Bikovićem i Dijanom Požarskajom u glavnim ulogama, početkom godine važio je za jedan od najvećih bioskopskih hitova ove godine. Ipak, kako se epidemija koronavirusa širila, makar kada je reč o domaćem tržištu, postajalo je sve jasnije da će od potencijalnog hita „Hotel Beograd“ završiti kao najoštećeniji kinematografski projekat sezone.

Pročitajte još Početak rada DRIVE IN bioskopa na ADI uz Festival FRANCUSKOG FILMA!

Nakon premijere početkom marta i nekoliko projekcija, bioskopi su zatvoreni, a zvezde filma povukle su se u izolaciju. Ipak, da nije sve izgubljeno govori nam i podatak da će upravo ovaj film svečano zatvoriti 27. Festival evropskog filma Palić, čime su organizatori festivala pokušali da se oduže ekipi „Hotela Beograd“ na pričinjenoj šteti.

To, međutim, nije sve. Film će svakako u drugom delu godine, ako okolnosti dozvole, dobiti i svoj zasluženi bioskopski život. Odmah zatim, kada film malo zaživi u bioskopima, očekuje nas i premijera TV serije „Hotel Beograd„, kako je ranije predviđeno, na kanalu Superstar.

Pročitajte još 10 činjenica koje niste znali o seriji “Selo gori, a baba se češlja”: Milašin nije pisan za Mandu, nećete verovati ko je odbio da…

Prema nekim planovima, serija koja je rađena uporedo sa filmom, trebalo bi da ima tri epizode, ali kako je i dalje sve neizvesno, još je malo poznatih detalja. Sudbina serije zavisi od sudbine filma.

Foto Promo

Advertisement