Connect with us

Featured

ŠOK! Nakon što je Arina Vološina iznela optužbe na račun Miloša Bikovića, još jedna bivša devojka oplela po glumcu! A EVO ŠTA on kaže!

Published

on

Ruska plesačica Arina Vološina iznela je šokantne detalje iz veze sa glumcem Milošem Bikovićem i ostavila javnost u neverici.

Ubrzo nakon nje oglasila se i nekadašnja Bikovićeva devojka, Barbara Tatalović koja je potvrdila sve ono što je Ruskinja navela na Instagramu u opisu fotografije sa glumcem.

Pročitajte još ŠOK! Bivša devojka Miloša Bikovića iznela strašne optužbe na račun popularnog glumca! EVO ŠTA je sve rekla Arina Vološina!

– Zaklela se zemlja raju da se sve tajne saznaju – rekla je Barbara u kratkom videu, a potom se ponovo oglasila.

– U našoj zemlji se odavno ljudskost, iskrenost i poštenje manje ceni nego reputacija. E, pa baš iz razloga što velika većina vas misli da ova mlada devojka (Arina Voloshina) želi nešto iz osvete ili poraza, ja ću da se oglasim. Sve navedeno u tom tekstu prepoznajem. Mogla bih jedino da dodam niz gnusnih stvari koje sam doživela iz cele ove situacije i da od cele ove situacije napravimo jedan rijaliti. To nije poenta. Poenta je da stanem u zaštitu toj hrabroj devojci i da masi koja veruje u farsu potvrdim da to šta je napisala i te kako ima smisla – rekla je Barbara, i dodala:

Pročitajte još HIT! Glumac Marko Janketić otkriva šta mu je donela uloga u seriji UBICE MOG OCA! A EVO i o ČEMU je maštao kao dečak!

– Dalje ne želim da ulazim u sve ovo, niti svoju porodicu, momka i najbliže uvlačim u blato i farsu koja je prezentovana masi i u koju masa slepo veruje. To je, čini mi se, borba sa vetrenjačama.

Nakon optužbi svojih dveju bivših devojaka, oglasio se i Biković.

Naime, glumac je na Tviter nalogu ostavio kratak komentar na jedan od tvitova koji se tiču aktuelne teme u vezi njegovim bivšim ljubavima.

Jedna korisnica Tvitera podelila je njegovu fotografiju iz koju je napisala „Ostani neometani kralj“, aludirajući na aktuelnu situaciju, na šta je Biković odmah odgovorio:

– Umirem da čujem šta će da kažu Aglaja i Kristina iz vrtića – napisao je kratko Miloš, podsetivši javnost na svoju dugogodišnju izabranicu Aglaju Tarasovu, koja je posle raskida sa njim za njega imala samo reči hvale, ali i Kristinu, koju nije predstavio kao svoju izabranicu, prenosi Telegraf.

Foto Promo/Printscreen Instagram barbaratatalovic

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Alo/Telegraf

Advertisement