Connect with us

Top Story

ŠOK! “Južni vetar” – poslednja epizoda: Koji glavni lik će biti ubijen?

Published

on

Još nekoliko dana deli nas do velikog finala serije “Južni vetar”. U nedelju, 19. aprila, na kanalu RTS 1 od 20.05 biće prikazana poslednja, 14. epizoda prve sezone, u kojoj ćemo gledati sudar mafijaških titana. Posle ubistva Dimitra, vodiće se velika borba za mesto novog šefa srpskog podzemlja. Poznato je da se toj tituli nada Vajo (Ljubomir Bandović), ali na tom put imaće veliku prepreku. Pogađate, reč je o Marašu (Miloš Biković). Car (Predrag Miki Manojlović) rešio je da se penzioniše i poziciju vođe svog klana prepusti upravo junaku serije “Južni vetar”. Po dobro osmišljenom planu, Maraš će povući svoj poslednji potez i sa nestrpljenjem čekati reakciju svojih protivnika. A onda tek sledi veliki ŠOK!

https://www.instagram.com/p/B_AMrhApccE/

Koscenarista Petar Mihajlović otkrio je da ćemo se u poslednjoj epizodi oprostiti od nekih glavnih likova. Još nije poznato ko će otići “Bogu na istinu”, pre nego što prva sezona odsvira kraj. Ono što je sigurno, Maraša ćemo gledati i u drugom delu filma “Južni vetar”, a zatim i u drugom ciklusu serije reditelja Miloša Avramovića. Ovog puta kao vođu klana. Glumačoj ekipi pridružiće se novi likovi, među kojima će biti opasni momci koji će želeti da preotmu Marašu “presto”. A njihove okršaje na vrelom asfaltu pratićemo, kako Avramović kaže, tek sledeće godine:

https://www.instagram.com/p/B-9z4yaBvFt/

PROČITAJTE JOŠ: Gaga Antonijević – tvorac krimića “Državni službenik” i “Ubice mog oca”: Snimiću prvu srpsku seriju o vampirima!

– Bližimo se kraju ovog ciklusa i nemam dovoljno reči hvale za moju ekipu, za moje prijatelje koji su već neko vreme deo ove avanture koju zovemo “Južni vetar”. Bila je velika, krvava borba stvarajući sve ovo, zato što smo želeli i tražili mnogo od sebe, maksimum u zadatim okolnostima. Samo ovi ljudi sve to znaju i večno ću im biti zahvalan! Hvala što me trpite ovako ludog! Kada pobedimo ovu bolest koja je napala planetu, mi odmah krećemo sa pripremama za drugi deo filma, i radimo na scenariju za drugu sezonu serije. Premijera filma je planirana za kraj ove ili početak sledeće godine, a serije verovatno za oktobar 2021. Hvala celoj ekipi i najjačim fanovima na svetu! Sa vama samo u pobede!

Foto RTS

Advertisement