Connect with us

Top Story

Dragana Mićalović OTKRIVA da li je Una POŠTENA devojka? EVO šta bi volela da NAUČI od nje!

Published

on

Dragana Mićalović priznaje da nekada ne ume da izbroji do 10. A od svoje junakinje Une iz serije “Igra sdubine” želela bi da poseduje njenu hrabrost.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 263. epizoda – Žaklina upoznaje OCA! Aleksa KREĆE na Brunera! Sledi ŠOK!

Ulogom skromne i požrtvovane devojke, Dragana Mićalović je pobrala simpatije gledalaca. Zadovoljna je, kako kaže, reakcijama publike. Na pitanje koje je osobine pokupila od Une, Dragana odgovara:

– Još učim od nje. Volela bih da imam više strpljenja, da naučim da izbrojim do deset, da posedujem tu njenu hrabrost.

PROČITAJTE JOŠ: Kalkanski krugovi 9. epizoda: ŠOK! Miona se VRAĆA! Svetlana OTKRIVA Dejanu STRAŠNU istinu o ZABRANU! (VIDEO)

Mlada glumica kaže da bi u narednom periodu volela da se posveti studijama. Ona je na drugoj godini glume, Fakulteta savremenih umetnosti.

– Poslednjih meseci zbog rada na predstavi, zbog snimanja serije “Igra sudbine”, nisam bila redovna na predavanjima. Srećom, imam divne klasiće koji mi sa svih strana donose beleške, vežbe koje moram da odradim i nadoknadim – naglašava Dragana Mićalović.

PROČITAJTE JOŠ: SPEKTAKL! Katarina Radivojević POTPUNO GOLA u seriji NEČISTA KRV! Ovo NE SMETE PROPUSTITI! (VIDEO) 18+

Dragana je nedavno proslavila 30. rođendan, pa je otkrila koji je bio najoriginalniji poklon, te ko joj je izmamio osmeh:

– Moje divne devojčice. Ja ih ne mogu nazvati fanovi, one to za mene nisu. One su moja nagrada za sve što sam uradila i za sve što radim. Jedan od najdražih je bio sada za rođendan. Pronašle su lokaciju našeg studija. Čekale su me sa tortom, balonima i jastukom na kome je slika mojih roditelja i mene kad sam bila mala – kaže ona.

PROČITAJTE JOŠ: Nela Mihailović OTKRIVA sve o seriji KALKANSKI KRUGOVI i koju to veliku TAJNU krije njena DANICA!

Dragana uspešno krije ljubavni život. Na pitanje koliko joj je ljubav pokretač, Dragana kroz osmeh kaže:

– Dosadih više i Bogu i ljudima ovakvim odgovorom na ovo pitanje. Ali da, težim i trudim se da život živim samo kroz ljubav. Ume da boli, ume da uzima od nas ono šta najviše volimo. Ali isto tako ume i da voli i da bude divan. Ja želim da bude najlepši – završava Dragana Mićalović.

Foto Print screen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement