Connect with us

Top Story

ŠOK! Glumci Milan Marić i Miloš Timotijević završili na sajtu za odrasle!

Published

on

Milan Marić i Miloš Timotijević završili su na sajtovima za odrasle, a sve zbog scena iz filma „Narednik“ iz 2012. godine.

Tako se njihove intimne scene koje su snimili mogu videti na pomenutim platformama, pod kategorijom „gej pornići“, iako je reč o umetničkom ostvarenju. Konkretno, reč je o sceni kada lik, kog igra Milan, oralno zadovoljava Timotijevića, a potom njih dvojica prelaze na vrelu akciju u krevetu.

Pročitajte još ŠOK! Bivša devojka Miloša Bikovića iznela strašne optužbe na račun popularnog glumca! EVO ŠTA je sve rekla Arina Vološina!

Ovo nije prvi put da glumci ni krivi ni dužni završavaju na sajtovima za odrasle, pošto su brojne scene tu postavljane. Jedna od njih je i vrela scena koju je Jelisaveta Orašanin svojevremeno imala sa Nebojšom Dugalićem u ostvarenju „Žigosani u reketu“.

Podsetimo, Milan je ispričao da mu nije predstavljalo problem da tumači ove scene.

Pročitajte još HIT! BESA – Glumac Milan Marić otkrio šta čeka Luku u drugoj sezoni serije!

– Nije bilo preterane frke, bilo je izazovno i meni i Milošu da razumemo te ljude. Na kraju krajeva, to je samo jedna scena u filmu posle koje kreće tragična priča. Miloš i ja smo se tada upoznali i to nam je bila prva saradnja. Bili smo malo nervozni, ali sve je bilo u redu. Te scene jesu vrlo specifične, ali to je deo našeg posla i odradili smo sve kao profesionalci. Posle toga radili smo još sto puta zajedno – ispričao je Marić.

Kako je rekao, ne smeta mu što su scene završile na sajtovima za odrasle.

Pročitajte još HIT! ŠVINDLERI – Počelo prikazivanje druge sezone popularne serije! EVO ŠTA će se dešavati u Palanci!

– Smešno je i malo morbidno što se to pojavilo na takvim sajtovima, ali neka se pojavilo, šta ima da mi smeta? – rekao je glumac za Alo!.

Foto Promo/Printscreen „Narednik“ – Dart Film & Video

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Telegraf/Alo

Advertisement