Connect with us

Top Story

Igra sudbine epizoda 107: Novi ŠOK! Aleksa se budi iz kome, ali NE SEĆA SE NIČEGA! Ti si Mila – MOJA SEKRETARICA?

Published

on

Veče za pamćenje sačekalo nas je u 106. epizodi serije IGRA SUDBINE! Karte su otvorene i položene na stol. Mudra Sofija pokušaće da prevede naivnog Luku žednog preko vode. Traži mu verenički prsten od 100.000 evra i moli ga da se ne svađa sa majkom, da joj ne bi pozlilo. Samo minut kasnije prekida Adu Kanački usred gutljaja čaja i sasipa joj u lice otvorene pretnje – Uzeću ti SVE!

Pročitaj još LOŠE VESTI! Miloš Avramović ODLOŽIO početak snimanja filma JUŽNI VETAR 2! A evo i za KADA!

Ipak, ni Ada nije bezazlena, te joj odgovara – Samo kreni na mene, a ja ću početi da pričam o tvom pokojnom ocu! Šta je to što Ada zna, a što je Sofiji sateralno led u kosti. I da li je Adina informacija dovoljan protivotrov za ujed zmije zvane Sofija Šubarević?

Luka se otvoreno suprotstavlja majci i pita je šta je to što mu je prećutala. Sve ovo vodi ka novim uzbuđenjima u epizodi 107. serije IGRA SUDBINE koja će tek situaciju dovesti do ključanja.

Pročitaj još Miloš Biković OTKRIVA – Morao sam da se BORIM za Maraša! Na kastingu bili PETAR STRUGAR, ALEKSANDAR RADOJIČIĆ i PETAR BENČINA!

Donka će konačno izaći iz senke. Njena zmija nalazi se u Adinoj kući, a lažna baronica nada se da će ona imati dovoljno otrova da ubije njenog glavnog neprijatelja – Adu.

Za to vreme u bolnici dolazi do velikog preokreta. Aleksa se budi, ali… Nikoga ne prepoznaje. Usled nesreće on pati od amnezije. Ne seća se ničega što se događalo tokom prethodnih meseci. Prepoznaje Adu, ali ne zna ko je Ivan i što je najvažnije ne zna ko je Mila, pa ni to da ju je voleo. traži da mu dovedu njegovu verenicu Sofiju Šubarević.

Pročitaj još Vuk Kostić u filmu o vojnoj operaciji KORIDOR 92! ČAST mi je bila dočarati DEO SRPSKE ISTORIJE!

Kuda će nas odvesti novi zaplet Igre sudbine u narednoj epizodi. Možda je vreme za još jednu rotaciju? Hoće li Luka i Aleksa ponovo zameniti mesta i da li će Una, ipak osvojiti Aleksino srce.

Šta god da se dogodi jedno je jasno – Luka, Sofija i Matija, pod Donkinim okriljem skovali su pakleni pakt. Jedini cilj im je da Aleksu vide MRTVOG!

Foto Prva

Advertisement