Connect with us

TV

Igra sudbine 111. epizoda – petak, 17. jul (Prva, 21.10): Bruner će RASKRINKATI SOFIJU! Ako ona laže SNIMAK NE LAŽE!

Published

on

Uzbudljiv nastavak serije Igra sudbine očekuje nas u petak 17. jula na TV Prva od 21.10. Sve karte položene su na stol. Aleksa je Mili dao otkaz, Jelena je spavala sa Strahinjom, Nada je spremna da sestri prizna istinu. Ali po koju cenu.

PROČITAJTE JOŠ Milica Tomašević, NADA iz serije IGRA SUDBINE za FILM I TV: Volela bih da odem kod BAKE na KOSOVO!

Nova epizoda ukazaće nam na opasna dešavanja u leglu zmija i Adinih protivnika. Donka nagovara Brunera da pretvorno pređe na Adinu stranu, i to tako što će joj ukloniti najveću prepreku – Sofiju. Bruneru nije najjasnije kako, ali Donka ima plan. Bruner ima zadatak da je uvuče u trgovinu drogom.

Pročitajte još OTKRIVAMO! Ovo su najgledanije domaće serije svih vremena! SELO GORI… i RANJENI ORAO bez konkurencije!

Za to vreme Sofija sa Matijom smišlja plan kako da Adi poture lekove od kojih će joj se pomutiti pamet. I tako će konačno dokazati da je Ada luda. Ali nije Ada luda. Od Brunera, iako je strani plaćenik i šuruje sa izdajnicima, dobija ono što joj je trebalo. Dokaz da je Sofija uzela Aleksin blanko potpis. I to je sve zabeleženo na video snimku.

Pročitajte još Milan Marić – Nisam spreman za ulogu TOME ZDRAVKOVIĆA!

A šta će biti sa Debeljkom i Jelenom… Pa saznaćemo u novoj epizodi serije Igra sudbine.

Pročitajte još Pročitajte još TOP 10 domaćih serija koje nas očekuju OVE JESENI! Državni službenik, Tajna vinove loze, Klan, Močvara, Beležnica, Hotel BALKAN, 12 Reči, Kralj…

Foto Promo

Advertisement