Connect with us

Featured

ŠOK! IGRA SUDBINE – ADA Kanački se NE VRAĆA pred KAMERE! A evo i zašto!

Published

on

Igra sudbine“ je serija koja je uz veliki prolećni hit „Južni vetar“ obeležila 2020. na malim ekranima. Mnogo togo prohujalo je našim TV programom, ali retke su serije koje su ostavile snažniji utisak od nekoliko nedelja blagog komešanja – tek da im se zapamti naslov. Ipak, „Igra sudbine“ ne staje. Rejting serije nije pao ispod visokog rekorda postavljenog već sa prvom epizodom. Uz seriju je svake večeri od utorka do petka milion gledalaca, kako poručuju sa Prve, a sigurni smo da se ta gledanost neće smanjivati.

EKSKLUZIVNO – Otkrivamo TAČAN DATUM početka snimanja serije UBICE MOG OCA 5! Evo kada pada PRVA KLAPA!

Ipak, poslednjih nedelja koronavirus uzeo je maha, te je nekoliko glumaca zaraženo. Među njima i čuvena Ada Kanački, glumica Milica Milša i njen suprug Žarko Jokanović, koji je scenarista serije. Međutim, oni nisu bili i jedini, a korona je na određeno vreme zaustavila i snimanje serije.

Posle 26 dana na intenzivnoj terapiji i lečenju Žarko Jokanović ove nedelje konačno je stigao kući i, kako je on to rekao, vratio se najmirnijem mestu na svetu – zagrljaju Milice Milše.

STRAŠNO! Naša poznata glumica, zvezda serije ISTINE I LAŽI i filma TAKSI BLUZ – KOPA PO KONTEJNERIMA! Kuda ide ovaj svet…

Ipak, kako saznajemo, ovo nije bio i presudni činilac da se snimanja nastave. Uprkos tome što su Jokanović i Milša sada dobro i spremni su da se vrate na set, kamere i reflektori na setu Igre sudbine još neko vreme će ostati isključeni.

ŠOK! Prebijen glumac Aleksandar Radojičić! Pročitajte zašto?

– Još nismo počeli sa snimanjima. A ne znam ni kad ćemo – poručila je za Film i TV Svetlana Drinjaković direktorka produkcije Smart koja stoji iza ovog projekta, i dodala da serija nije ugrožena, jer snimljenih epizoda trenutno ima dovoljno, te se nastavak emitovanja ne dovodi u pitanje.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Foto Printskrin

Advertisement