Connect with us

Top Story

ŠOK! POTVRĐENO: Junak telenovela VOLI MUŠKARCE! Sa ovim POLITIČAREM je bio u TAJNOJ vezi!

Published

on

Fernando Kolunga je gej! Ono o čemu se skoro tri decenije šuškalo, nedavno je na sva zvona razglasio meksički novinar Edgar Perez. Junak telenovela “Esmeralda”, “Zlobnica” i “Prava ljubav”, za kojim su ludele žene širom sveta, voli muškarce.

Pomenuti novinar potvrdio je ono o čemu se javno priča već nekoliko godina, glumac Fernando Kolunga bio je u vezi sa moćnim muškarcima.

PROČITAJTE JOŠ: Ovaj SEKSI MACAN je u PETOJ deceniji, a i dalje zavodi TRBUŠNJACIMA! EVO o KOME je reč

Najpre je to bio jedan od čelnika produkcijske kuće “Televisa”, koja je do nedavno u vlasništvu imala sve meksičke tabloide. Zbog toga novinari nisu smeli skoro dve decenije da pišu o njegovim sklonostima prema istom polu.

https://www.instagram.com/p/BZMZhNEnISt/

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO: Film AJVAR premijerno na RTS 1! A evo i KADA!

Ono što mnoge čudi jeste činjenica da mu moćan ljubavnik nije obezbedio paravan, kako bi se otklonile sumnje. Fernando Kolunga nikada nije viđen sa lepšom polovinom u javnosti, a kamoli uslikan.

PROČITAJTE JOŠ: TOP 45 SVE DOMAĆE SERIJE koje ćemo gledati u 2021! Od “ljubića” do KRIMIĆA!

Šuškalo se da su ga ponekad sretali sa sumnjivim muškarcima, za koje se smatralo da su naklonjeni istom polu, ali da niko nije smeo da ga uslika.

PROČITAJTE JOŠ: Seks i grad – Sledi veliki ŠOK u nastavku serije! Samanta UMIRE, a evo i KAKO!

Novinar Edgar Perez sada tvrdi da je Kolunga bio u vezi i sa meksičkim guvernerom iz Pueble Rafaelom Morenom. Njih dvojica su, navodno, bili dve godine tajni ljubavnici. Viđali su se po hotelima s pet zvezdica, a Rafael je Fernandu uvek obezbeđivao luksuzne “poslastice”. Na raspolaganju su mu bili privatni helikopter i obezbeđenje.

https://www.instagram.com/p/BWI6m2aF-Yz/

PROČITAJTE JOŠ: OVO niste znali o ADI KANAČKI! Milica Milša otkriva njenu NAJBOLNIJU TAJNU!

Ovu priču, međutim, može da potvrdi ili demantuje samo Fernando Kolunga. Rafael Moreno je pre dve godine tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći.

PROČITAJTE JOŠ: Sloboda Mićalović, zvezda serije Tajne vinove loze OTKRIVA – Zbog KOG glumca su joj se TRESLA KOLENA OD STRAHA?

Popularni glumac je uvek bio štur pred novinarima, kada je reč o njegovom ljubavnom životu. Na pitanje zašto nikada nije predstavio svoju izabranicu javnosti, odgovarao je da je on džentlmen i da ne želi da otkriva identitet svoje partnerke. To je budilo sumnju da nešto krije.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Legenda CRVENE ZVEZDE u seriji DRIM TIM – OVE NEDELJE! Otkrijte o KOME JE REČ?

https://www.instagram.com/p/BBa9djoC7ow/

Zanimljivo je i to da kada se povede polemika o njegovoj seksualnosti krene priča o Fernandovoj romansi sa Talijom. Stara četvrt veka! Njih dvoje su se, navodno, zabavljali tokom snimanja serije “Marija iz predgrađa” (1995), ali Talija to nikada nije potvrtila ni demantovala.

Foto Promo / Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement