Connect with us

Top Story

Igra sudbine – ŠOK! Žaklina LJUBI LUKU, ali NEĆE biti SA NJIM! Evo koga VOLI ministarkina ĆERKA!

Published

on

Glumica Tijana Maksimović sve nas je osvojila kao ministarkina ćerka Žaklinica Tankosić u hit seriji „Igra sudbine„. Tokom poslednje nedelje konačno se mnogima ostvarila želja, te su Žaklina i Luka na kraju, ipak, završili u  strasnom zagrljaju. I time Vukašina umalo oterali u grob.

Pročitajte još Aleksandar Srećković, junak serije TAJNE VINOVE LOZE, za FILM i TV OTKRIVA – EVO na ŠTA je SVE Paun spreman da bi Vera bila NJEGOVA!

Ipak, dok je u seriji prvo bila zaljubljena u Aleksu Ožegovića, a kasnije u Luku Kanačkog, Tijana u privatnom životu uživa već dugo sa izabarnikom, kojeg krije od očiju javnosti.

Ono što se može primetiti, na fotografijama, a i na osnovu komentara koje im ostavljaju obožavaoci ispod zajedničkih fotografija na društvenim mrežama – njih dvoje su odličan par.

Govoreći o svojoj roli u seriji „Igra sudbine“ ona ističe da joj je gluma oduvek bila u krvi.

– Već u vrtiću sam bila na „daskama koje život znače“, u Kraljevačkom pozorištu. U osnovnu sam krenula u Beogradu, pa nedugo potom u školu glume Nenada Nenadovića, gde sam ostala sve do fakulteta, te onda i diplomirala glumu u klasi profesora Ivana Jevtovića – rekla je ranije za Najmagazin Tijana Maksimović.

Pročitajte još HIT! Miloš Biković i Milena Radulović DOMINIRAJU ruskim STRIMING SERVISIMA! Čak TRI filma srpskih glumaca u TOP 10 NAJGLEDANIJIH!

Na pitanje sa kim se iz glumačke ekipe „Igra sudbine“ najbolje slaže, mlada glumica je odgovorila:

– Stvarno ne znam koga bih izdvojila. Slušala sam o njima kao o složnoj ekipi, što je za set i takvu vrstu rada jako bitno i u isto sam se i uverila kada sam im se pridružila. Tako da, rekla bih da se sa svima jako lepo slažem i da sam vrlo srećna što su me tako lepo prihvatili, kao već uigrana ekipa.

Foto Printskrin

Advertisement