Connect with us

Top Story

ŠOK! Luka i Sofija OTKRIVAJU – Stižu NOVI LIKOVI u seriju IGRA SUDBINE! A evo i da li će biti LETNJE PAUZE!

Published

on

Posle 307 snimljenih epizoda serija Igra sudbine pre tri dana otišla je na zasluženu, i od strane glumaca – dugo očekivanu pauzu. Kako smo trenutno na 250. epizodi snimljene epizode gledaćemo do kraja juna ove godine, nakon čega bi trebalo da se, bez pauze i predaha, nastavi emitovanje novih epizoda.

PROČITAJTE JOŠ Serija PORODICA – Vuk Kostić kao LEGIJA? Dobar izbor ili NE? Glasajte u TEKSTU!

Naime, druga sezona pčinje da se snima već u maju, a kako su to istakli Matea Milosavljević i Stevan Piale, Sofija i Luka, gostujući u jutarnjem programu na TV Prva – još nije u potpunosti jasno hoće li biti letnje pauze u emitovanju ili ne. Sledeći neku logiku, kako snimanja nove sezone počinju negde tokom maja, a emitovanje aktuelnih epizoda biće okončano krajem juna, jasno je da pauze neće biti. međutim, sa Igrom sudbine nikad se ne zna, pa se nećemo previše baviti proricanjem.

PROČITAJTE JOŠ Maestralan START serije KALKANSKI KRUGOVI! Evo TOP 5+ razloga kojima je ZABRAN – ODUŠEVIO SRBIJU!

Više ćemo se pozabaviti onim što jeste sigurno. A to je pre svega činjenica koju su Stevan i Matea potvrdili u svom gostovanju, a to su novi likovi u seriji.

– Veoma brzo će nam se u seriji pridružiti novi glumci, a sa njima i novi likovi koji će u „Igru sudbine“ dovesti i nove zaplete i komplikacije – istakli su Stevan i Matea. Za jednog od njih znamo da je reč o glumcu Mikiju Damjanoviću, koji se nedavno i fotografisao sa čuvenom Adom Kanački. Ono što je zanimljivo je to da Milica Milša tom prilikom nije mogla da potvrdi hoće li joj Miki i u seriji, kao u privatnom životu, biti prijatelj. Bila je Ada tada veoma misteriozna poručivši da čak i prijatelji umeju da zabodu nož u leđa.

Pročitajte još HIT! Stiže serija o JOVANKI BROZ! U glavnim ulogama zvezde IGRE SUDBINE! A evo i kada i na kom kanalu je PREMIJERA!

Prema originalnom scenariju kolumbijske telenovele, u ovom trenutku trebalo bi da se vratimo u prošlost i vidimo kako su se Luka i Ivan doselili u glavni grad, ali i da upoznamo Lukinu prethodnu porodicu. Hoće li se i naša vezija nastaviti u ovom pravcu videćemo veoma brzo. U svakom slučaju, kako to i zvezde Igre sudbine otkrivaju – nastavak će biti urnebesan.

Foto Instagram

Advertisement