Connect with us

Top Story

KALKANSKI KRUGOVI – Glumica Nela Mihailović OTKRIVA sve TAJNE druge sezone! Hoće li DANICA PREŽIVETI?

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Serija “Kalkanski krugovi“ izazvala je ogromno interesovanje publike. Glumica Nela Mihailović igra Danicu Maksimović, ženu koju je publika doživela kao hladnu, pa čak i zlu. Sada otkriva detalje o tome kakva je Danica zapravo, ali i o mnogim drugim stvarima.

Pročitajte još HIT! Glumac MILAN KOLAK, zvezda serije URGENTNI CENTAR otkriva DA LI IMA DEVOJKU, koja scene mu je NAJTUŽNIJA i šta znači njegovo neobično PREZIME!

– Ne znam koliko smem da otkrijem, ali ću vam otkriti – Danica nije zla. I ona nije tako hladna. To je njena spoljašnjost. Iza toga se krije suštinski jedna brižna majka i žena, bez obzira na to što joj je nastup tako hladan i oštar. Meni je njen lik za igranje bio veoma zanimljiv. Publika ima takve zaključke zato što je navikla da igram neke fine, nežne tople majke ili tetke, a Danica jeste potpuno drugačija, i veliki izazov za mene” – kaže glumica za “TV Novosti”, i nastavlja priču o liku koji tumači.

Pročitajte još HIT! Stiže NASTAVAK serije JUNACI NAŠEG DOBA! Siniša Pavić OTKRIVA – Evo šta ČIČANOVIĆE očekuje u DRUGOJ SEZONI!

– Lik Danice se igra pomalo iz “kontre”, što je uvek zanimljivo, pa se i junaci, kao i cela priča, polako otvaraju. Tako se i karakteri koje igramo najpre komplikuju, a onda razotkrivaju, i njihovo pravo lice vidi se tek na kraju. Uzbudljiv je i način na koji Danica završava ovu sezonu, i nagoveštava nastavak serije – poručuje glumica, koja dodaje da je cenario čitala u dahu.

– Imala sam tu privilegiju da ga pročitam celog, pa sam saznala šta će se sve desiti. Bio mi je baš uzbudljiv, pomalo trilerski pisan, ima tu mistiku. Neko ga komentariše kao horor, ja ga ne doživljavam tako, ali je publici data puna sloboda da ga čita i razume na svoj način.

Pročitajte još Igrao je u prvoj domaćoj TELENOVELI, pobegao iz RIJALITIJA, a uskoro ćemo ga gledati u srpskom DOSIJEU IKS! EVO o KOME se radi…

Glumica se osvrnula i na nastavak snimanja serije.

– Ostavljaju se otvorena pitanja nekih likova, događaja, tako da se ja već radujem nastavku, ali se radujem tek sada kada sam pogledala seriju. Dok snima, glumac nema kompletnu sliku jer se bavi isključivo svojim scenama, tako da sam strepela hoće li uspeti da se sve kockice slože, i mislim da jesu. Vidim da su reakcije burne i dobre, i jako se radujem zbog toga – kaže Nela.

Pročitajte još Saznajemo – Evo ŠTA predstavlja NARUKVICA iz serije KALKANSKI KRUGOVI! SVI smo POGREŠILI! EVO o ČEMU je u stvari REČ!

Od svih kolega sa snimanja posebno izdvaja Žarka Lauševića.

– Odavno ni ja nisam mlada generacija. Rasla sam uz njegove uloge kada je on bio mlad. Ovi mlađi glumci, i moja generacija, svi smo bili veoma srećni i uzbuđeni što ćemo stati u kadar sa njim. Što ćemo imati priliku tako izbliza i uživo da ga gledamo. I sada kada pogledate seriju, ja sam stvarno potpuno, potpuno oduševljena. To je nešto posebno, to je retko, ne samo u srpskom glumištu. Meni je srpska nacija, inače, jedna od najboljih glumačkih nacija u svetu, uvek smo imali velike glumce. I u takvoj jednoj, glumački jakoj naciji, Laušević je poseban, i jedan od retkih” – kaže glumica o svom kolegi, ističući da on ima neku neobičnu magiju u sebi.

Pročitajte još OTKRIVENO – Evo ZAŠTO je baba Guba dala Dejanu NARUKVICU! Sledi VELIKI ŠOK! Deajn i Svetlana su BRAT I SESTRA?

– To je takva posvećenost, studija lika, karaktera, to dugo nisam videla. Njega gledaš i učiš, koliko je to uopšte moguće. Panično kradeš sve što možeš da ukradeš, od toga kako se ponaša na snimanju, kakva je to koncentracija na posao, na lik. Stvarno je privilegija imati priliku da gledaš, a kamoli da nešto probaš i da naučiš iz te magije, koja ti se dešava pred očima i dušom – dodaje glumica.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Novosti

Advertisement