Connect with us

TV

GDE i KAKO izolaciju provode junaci serije JUŽNI VETAR? Avramović sam sebe ŠIŠA, a Biković čuva DEDOVINU!

Published

on

Serija „Južni vetar“ bila je odličan „lek“ za ubijanje vremena tokom vikend- policijskog časa – dok je trajala. Kao što znamo, veliko finale gledali smo 19. aprila, o njemu se još priča, a ekipa najpopularnije domaćeg filmskog i TV projekta poslednjih godina uveliko se sprema da započne sa nastavkom. Čim korona to dozvoli. Do tad kao i većina naših sugrađana, i zvezde „Južnog vetra“ odmaraju u izolaciji i čekaju da se život nastavi. Mi smo odlučili da proverimo gde su i šta rade tokom dugih karantinskih dana.

Pročitaj još FILM i TV saznaje: JUŽNI VETAR dobija OZBILJNU konkurenciju!Snima se balkanska AKCIONA krimi drama MONOPOL!

Miloš Avramović nam otkriva KO GA ŠIŠA!

Južni vetar 2 Miloš Avramović

Reditelj i scenarista projekta Miloš Avramović dane u izolaciji provodi u svom domu, a višak slobodnog vremena iskoristio je na najpametniji mogući način – priveo je kraju rad na scenariju za nastavak JUŽNOG VETRA. Društvo tokom pisanja pravio mu je, kako se to može videti na njegovom Instagram profilu, njegov papagaj. Ono sa čime svi imamo ovih dana problema jeste frizura, a Miloš je našao način kako i to da sredi. Na popularnom domaćem portalu našao je članak o tome kako sam može da se ošiša – i uspeo je u tome! Kako vam se čini?

Pročitaj još TOP 10 NEVEROVATNIH činjenica o filmu i seriji JUŽNI VETAR 2! EVO KO i ŠTA nas očekuje u NASTAVKU…

Miloš Biković već nedeljama na selu

Glavni glumac Miloš Biković odlučio je još krajem marta da se povuče sa gradskih ulica kojima je palio i žario njegov Petar Maraš u „Južnom vetru“ i da spas od korone, ali i od napornog tempa koji je imao proteklih meseci potraži u prirodi. Tako se već dugo nalazi na selu, najverovatnije negde u zapadnoj Srbiji, odakle je redovno pratio sva dešavanja u vezi sa serijom. Nakon poslednje epizode videli smo kada se uključio u prenos uživo na Instagramu i odgovarao na pitanja obožavalaca. Biković, sasvim logično, ne otkriva gde provodi izolaciju, jedinu naznaku dao je kada je izjavio – teško onome ko je prodao dedovinu.

Pročitaj još ŠOK! Miloš BIKOVIĆ slučajno otkrio kada nam stiže JUŽNI VETAR 2! Evo i tačnog datuma…

Miodrag Radonjić

Popularni srpski glumac Miodrag Radonjić iz Beograda je otišao na Vlasinsko jezero, gde boravi poslednjih nekoliko nedelja, u samoizolaciji.

Miodrag-Radonjic-Baca-Juzni-vetar

Miodrag vreme provodi u kući svoje bake, a kako kaže, na imanju ima mnogo obaveza.

– Prija mi život u izolaciji. Na selu uvek imaš nekog posla oko kuće, imanja… Na Vlasini se još sneg nije otopio i dalje se kuća zagreva na drva, pa praktično oko vatre imam obavezu celog dana. S druge strane, postoji briga zbog ove situacije, koja tinja u podsvesti i odvaja me od ove prirodne lepote u kojoj se nalazim. Trudim se da treniram i održavam formu. U tome mi olakšavaju dugačke šetnje po brdima i livadama – kaže za „Kurir“ zvezda filma i serije „Južni vetar„.

Pročitaj još MILOŠ BIKOVIĆ nije bio planiran za ulogu PETRA MARAŠA. Evo još 10 činjenica o JUŽNOM VETRU koje niste znali

Žika Todorović

Juzni-vetar-Film Japan

Naš poznati glumac koji je u „Južnom vetru“ nezaboravno dočarao lik Janija karantin provodi u Beogradu, u svom stanu, a kako prenose prestonički mediji to mu ne pada baš lako. Tako je nedavno uslikan kako odlazi do lokalne prodavnice i svaki slobodan trenutak nastoji da provede na svežem vazduhu. Odmara na klupici ispred zgrade, razgovara sa komšijama – kao i svi obični ljudi.

Pročitaj još TREĆA SEZONA hit serije NARKOS na RTS 1 od 28. aprila oko 23h: Saznaj sve o velikoj završnici popularne Netflix krimi-drame (VIDEO)

Bogdan Diklić

Naš poznati glumac koji je u filmu i seriji glumio Maraševog oca Lazara u karantinu se zbog prethodno preležanog gripa nalazi još od poslednjih dana februara. Kako je otkrio u nedavnom intervjuu na situaciju se navikao, ali mu ipak nedostaje malo fizičke aktivnosti, budući da je kao terapiju za pomenuti grip dobio savet da se svakodnevno šeta. Nažalost, zbog toga što se nalazi u strogom karantinu Diklić nema mogućnosti da to i ispoštuje.

Pročitaj još PREMIJERA DANA: Najnovija serija DŽEJMIJA OLIVERA od danas na 24Kitchen kanalu!

Jovana Stojiljković

Jedan od retkih vodećih ženskih likova u ovom projektu, Maraševa devojka koju glumi Jovana Stojiljković nije se izjašnjavala o tome kako provodi ove „korona dane“, ali jedno je više nego jasno – nije sa trenutnim dečkom, hrvatskim glumcem Goranom Bogdanom, budući da je on otkrio da izolaciju provodi u samoći.

– Izolacija je dobro vreme da se ispričaš sam sa sobom. Tako sam i ja iskoristio neko vreme da početkom svega ovoga pričam sam sa sobom. A onda smo se posvađali i od tad ćutimo – poručio je Bogdan.  

Pročitaj još PREMIJERA NEDELJE: Linkoln Rajm – Lov na sakupljača kostiju (FOX, ponedeljkom u 22.00)

Foto Promo

Advertisement