Connect with us

Featured

Lidija Vukićević o novoj ulozi u seriji IGRA SUDBINE – Spremite se za veliko iznenađenje! OVAKVU me NIKADA niste VIDELI! (FOTO)

Published

on

OBAVEZNO PROČITAJTE ŠTA NAS OČEKUJE U NOVOJ EPIZODI SERIJE IGRA SUDBINE: Igra sudbine 128. epizoda – utorak, 18. avgust: Mila i Aleksa će konačno VODITI LJUBAV! Luka želi nazad svoj STARI ŽIVOT! Ada POČINJE DA…

Lidija Vukićević, nedavno se pridružila ekipi serije „Igra sudbine“ na Prvoj, u kojoj ćemo je uskoro gledati u novoj ulozi. Popularna Violeta Popadić, iz „Boljeg života„, nije želela da u telefonskom razgovoru, za „Novosti“, otkriva mnogo o liku koji tumači, ali zato nije štedela reči hvale za scenaristu Žarka Jokanovića.

PROČITAJTE JOŠ OTKRIVAMO Šta nas očekuje u nastavku serije IGRA SUDBINE? Luka i SOFIJA napuštaju kuću KANAČKIH! LUKA priznaje SEBI – još je zaljubljen u NJU!…

– Žarko je, zaista, fenomenalan pisac, svaka reč mu je na mestu. Glumci ponekad hoće da izbace nešto ili da promene u tekstu, ali Žarko svojim pisanjem prosto tera glumce da uče svaku reč, jer je svaka reč bitna i ima neku poruku. Likove je potpuno prilagodio našem mentalitetu. Mnogo sam srećna i veoma mi je drago što ću se pojaviti u ovako gledanoj seriji, koja je već napravila odličan rejting – ističe Vukićevićeva, dodajući da je njena nova uloga vrlo zanimljiva, nešto suprotno od onoga što je do sada tumačila.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – sledi VELIKI ŠOK! ADA Kanački postaje BESKUĆNICA!? SOFIJA joj UZIMA SVE! A evo i KAKO!

– Odudara od mene, a negde se i podudara sa mnom privatno, tako da je veoma izazovna za igru. Nema potrebe da unapred opisujem lik, koji treba da bude iznenađenje za publiku – poručuje Lidija otkrivši da su njeni sinovi Andrej i David oduševljeni time što će se pojaviti u jednoj od trenutno najpopularnijih domaćih serija.

PROČITAJTE JOŠ Pročitajte još OTKRIJTE – Šta nas čeka u NOVIM epizodama serije IGRA SUDBINE! Hoće li NADA IZGUBITI BEBU?

Foto Printskrin Youtube

Continue Reading
Advertisement