Connect with us

TV

Milica Zarić je NASLEDILA talenat od OCA koga je OBOŽAVALA cela JUGOSLAVIJA. Evo o kome se radi! (VIDEO)

Published

on

Milica Zarić važi za jednu od najtalentovanijih domaćih glumica, koja uspešno gradi karijeru u pozorištu, na filmu i televiziji.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Miloš Biković UOPŠTE nije bio planiran za JUŽNI VETAR! Evo KO je trebalo da bude MARAŠ!

Posle sjajnih uloga u serijama “Žigosani u reketu”, “Moja generacija Z” i “Žmurke”, Milicu Zarić ovih dana gledamo u melodrami “Tajne vinove loze”. Poverena joj je jedna od glavnih uloga, Jelene Tomović, koja će kako serija odmiče postati glavna negativka.

PROČITAJTE JOŠ: TOP 10 SVE nove DOMAĆE SERIJE koje ćemo gledati u 2021!

– Prvi put u životu mi je ponuđeno da igram negativnu ulogu. Ne trudim se da budem dopadljiva glumica, već se nastojim da opravdam lik. Igram porodičnu uspešnu ženu, koja se nije ostvarila ni na jednom polju. Nesrećna je i nedovoljno voljena. Iz tih nedostataka se dešavaju loše stvari – istakla je glumica Milica Zarić.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – ŠOK! Višnja je UDATA! A evo i ZA KOGA! Od njega se PLAŠI CELA SRBIJA!

Ono što mlađa publika možda ne zna, Milica je talenat za glumu nasledila od svog pokojnog oca. Dragan Zarić je bio jedan od najpopularnijih glumaca bivše Jugoslavije. Snimio je skoro 100 filmova i serija. Stariji gledaoci najviše ga pamte po glavnoj ulozi Milorada iz megapopularne serije “Ljubav na seoski način”, u kojoj je igrao sa Čkaljom.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Evo koja ZVEZDA filma JUŽNI VETAR je ODBILA da glumi SLOBODANA MILOŠEVIĆA u seriji PORODICA!

Milica je svojevremeno otkrila da njen otac nije bio oduševljen što je odlučila da upiše Akademiju.

– Sećam se da tata nije baš bio oduševljen kada sam mu rekla da ću upisati Akademiju. Moj brat Ivan Zarić to je uradio pre mene na veliko iznenađenje svih nas, jer nikome nije rekao da se sprema. Ipak, mislim da je tati negde i bilo drago zbog našeg izbora, jer se nastavila njegova tradicija – rekla je Milica Zarić.

Porodica: Dragan Zarić sa suprugom i decom

PROČITAJTE JOŠ: Olga Odanović: NISAM htela da igram ZLATANU! A evo i ZAŠTO!

– Za glumu mi je rekao nekoliko stvari, ali ona koju pamtim je da samo treba da joj se prepustim. I to jeste ključ. Kada sve osmislite i pripremite ulogu, treba samo da se pustite u “slobodan pad”, isključite razum i tek onda možete da očekujete magiju – odnosno najlepši deo ovog posla.

Miličin brat Ivan Zarić je takođe glumac i u braku je sa voditeljkom Ivanom Zarić.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement