Connect with us

TV

OTKRIVAMO – Kako je serija KALJAVE GUME dobila ime? Ovo NIKO nije OČEKIVAO!

Published

on

Seriju „Kaljave gume“ produkcijske kuće Easy E Films, koju kao autor i scenarista uz supruga Miodraga Ćertića potpisuje Mia Ćertić, publika ali i stručna kritika doživela je kao prijatno osveženje. Odmor za glavu od ere krimića, trilera i melodrama koje na domaćim malim ekranima drže primat, pa već godinama.

Pročitajte još OTKRIVAMO – EVO šta nas čeka na KRAJU serije KALJAVE GUME! Robert i Vesna, ipak – NE OSTAJU ZAJEDNO? Ili…

U moru „Južnih vetrova“, „Klanova“ i „Besa“ bilo je prijatno iskustvo uživati uz običnu i jednostavnu priču o sazrevanju i borbi za život, čak i pred sam njegov kraj. Junaci serije su Vesna (Gorica Popović) i Robert (Kris Malki) koji su nam tokom osam epizoda pokazali da se životu uvek treba radovati. Čak i kada ceo svet očekuje da bi trebalo da se skrasimo u nekom ćošku i sačekamo da otkuca i naše vreme.

Pročitajte još HIT! Stiže serija o JOVANKI BROZ! U glavnim ulogama zvezde IGRE SUDBINE! A evo i kada i na kom kanalu je PREMIJERA!

Ovog vikenda na RTS 1 od 20.00 očekuje nas veliko finale, poslednje dve epizode, nadamo se, samo prve sezone, ne i cele serije. U ekskluzivnom razgovoru sa Miodragom Ćertićem, koji je i reditelj ove tople komedije, otkrili smo mnoge pikanterije o seriji Kaljave gume koje možete pročitati OVDE, a jedna koja je nas posebno zanimala jeste – kako je serija dobila svoje neobično ime.

Pročitajte još ŠOK! Petar Benčina U BOLNICI! Njegovo stanje je KRITIČNO, a EVO o ČEMU SE RADI!

– Dok je pisala scenario, Mia se vozila kolima od Los Anđelesa do San Franciska, i tu ima jedan deo puta gde samo može da se čuje kantri muzika. I na radiju je čula jedan hit iz 2003. izvesnog Breda Pejzlija, o tome kako je dasa konačno dobio zajam od banke, kupio kamionet. I sada zove curu da se malo provozaju do jezera, i “iskaljaju” gume. Naslov se, dakle, opet igrom sreće i slučaja, nametnuo sam od sebe – otkrio je je za FILM i TV Miodrag Ćertić.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement