Connect with us

Featured

IGRA SUDBINE – ŠOK! Strahinja KONAČNO PRIZNAO šta misli O NADI! Da li je MOGUĆE?

Published

on

Serija “Igra sudbine” duže od godine drži ritam u trci sa drugom domaćim serijama, a avanture glavnih junaka i posle više od 250 epizoda ne prestaju da plene pažnju gledalaca. U međuvremenu, mnogo toga se promenilo. Luka odavno nije u domu Pančete, a Aleksa u vili Kanački. Niti je Luka sa Milom, a Aleksa sa Sofijom. Sada više ni Luka nije sa Sofijom. Za njegovo srce bore se Una i Žaklina. On ni sam ne zna gde bi. Sofija je za to vreme veoma brzo odlučila gde će – u njegovu direktorsku fotelju.

Pročitajte još Kalkanski krugovi 5. epizoda: MIONA će se KONAČNO uveriti da VELIBOR nešto KRIJE! A evo i ŠTA!

Jedini par koji je Trajan, i čija ljubav i dalje bije velike bitke jesu Strahinja i Nada. Mladi glumački par,  Ammar Mešić i Milica Tomašević, priznaje da je na samom početku njihove TV veze imao veliki izazov, ali su ga lako prebrodili. Naravno, reč je o scenama vođenja ljubavi.

PROČITAJTE JOŠ RADIO MILEVA ponovo MENJA TERMIN! Evo kada gledamo NOVU EPIZODU!

– Prve takve scene snimao sam sa Milicom Tomašević. Kada sam pročitao scenario i video šta treba da snimam, nisam mogao da kažem da nisam razmišljao kako će to da izgleda, šta će se desiti, da li će mi biti neprijatno. Milica i ja smo se našli i pročitali scenario. Na samom snimanju smo bili spremni, znali smo se i to nam nije predstavljalo problem. Prvi put nam je bilo neprijatno, ali uz Milicu sam se osećao prijatno. Bilo je lepo, normalno, bez tenzija, šalili smo se.

PROČITAJTE JOŠ Igra sudbine 256. epizoda – ISTINA JE! Sofija je novi DIREKTOR KAN HOLDINGA! Čekaju je BATINE! A evo i od KOGA!

Zanimljivo je da Ammara i inače, u medijima, spajaju sa lepom koleginicom Milicom Tomašević.

PROČITAJTE JOŠ OTKRIVAMO – Evo GDE se snimala SERIJA PORODICA! Da li je bilo scena u VILI MIR?

– Mi se uvek sviđamo jedno drugom. Milica je predivna osoba, teža za komunikaciju, ali mi je draga i volim je baš zbog svega šta jeste. Ona ne da na sebe, sjajan je, pre svega prijatelj. Kad god da je pozovem, uvek će biti tu za mene. Ta mlađa ekipa u seriji su ljudi koje zaista poštujem.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement