Connect with us

Featured

SNIMA SE nova serija TAJNA VINOVE LOZE: Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković treći put igraju ljubavnike

Published

on

Najomiljeniji domaći glumački i bračni par, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković ponovo će igrati supružnike na malom ekranu. Reč je o novoj seriji “Telekoma Srbija” pod nazivom “Tajna vinove loze”, za koju je scenario napisala književnica Mirjana Bobić Mojsilović.

PROČITAJTE JOŠ: Raša Bukvić kao Zoran ĐINĐIĆ u seriji PORODICA o poslednjim danima MILOŠEVIĆA!

Serija će imati 36 epizoda, a snimanje je zakazano za leto. Još nisu poznati detalji “Tajne vinove loze”, osim sinopsisa.

U centru zbivanja je porodica bogatog tajkuna Save iz Subotice, koja krije mnoge tajne. Tu je i žena po imenu Vera, samohrana majka trojice sinova iz Negotinske Krajine. Ona živi u strahu da se njene tajne ne otkriju. Serija o neverovatnoj, dramatičnoj priči, prepliće naizgled nepovezane sudbine, drame i borbe dve vinogradarske porodice, čije su intimne sage obavijene tajnama, lažima i prećutkivanjima, suzama, poljupcima i udarcima. Nema porodice bez tajne. A u vinu je istina! Da li je?

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Sloboda Mićalović ŠEFICA PODZEMLJA u filmu JUŽNI VETAR 2! Maraše, spremi se da budeš ZGAŽEN!

Poznati par upoznao se na snimanju filma “Zona Zamfirova”. Sloboda je tada bila studentkinja u kojoj je reditelj Zdravko Šotra video veliki potencijal i dodelio joj ulogu Vaske, dok je Vojin u to vreme bio već afirmisani glumac kome je popularnost donela serija “Porodično blago”.

Glumci su prvo razmenili bračne zavete u Šotrinoj seriji “Ranjeni orao”, u kojoj je Sloboda tumačila ulogu Anđelke Bojanić i njome stekla veliku popularnost, a drugi put smo njihovo venčanje gledali u seriji “Nemanjići – rađanje kraljevine”. Tu je Vojin igrao Stefana Prvovenčanog, a ona njegovu poslednju ženu, mletačku princezu Anu Dandolo. Šta će biti u novoj seriji, ostaje još tajna.

Foto Promo

Advertisement