Connect with us

Featured

Igra sudbine 143. epizoda – petak, 11. septembar: Sofija će LUKI servirati NOVU LAŽ – Aleksa i Mila pričaju SVIMA da je ADA POLUDELA!

Published

on

Pročitajte OBAVEZNO: Šta nam donosi nova epizoda serije IGRA SUDBINE – Luka i Aleksa će se POMIRITI!

Malo toga što bi se moglo reći ostalo je posle večerašnje epizode serije IGRA SUDBINE. Ada Kanački nastavlja svoj niz ispada potpomognutih Sofijinom svesrdnom željom da je strpa u ludnicu. Aleksa i Luka su sa njom u ovim teškim trenucima. Za divno čudo – ujedinjeni. nesreća zaista spaja ljude.

Pročitajte još a ulogu SOFIJE u “MI NISMO ANĐELI 2” u “trci” bila i ova GLUMICA

Ipak, za neke je to još veća nesreća. Sofija je na ivici živaca. kako će nastaviti da truje Adu ako se ona ne razdvaja od svojih „sinova“. Za to vreme, Vukašin ne napušta kuhinju predosećajući da se tu događa nešto neobično. I baš kad je mislila da je saterana u ćošak, Sofiji se ukazuje rešenje. A koje – otkrićemo u 143. epizodi.

Pročitajte još “JUGOSLOVENKA” se preselila u BEOGRAD! A evo i gde se snimaju nove epizode!

Pročitajte još Dugo očekivana serija “Toma” emitovaće se na PRVOJ, evo i kad!

Igrom slučaja Višnja otkriva Sofiji rešenje koje je ona tražila. Višnja objašnjava Luki koji čaj Ada pije. Sofiji je to dovoljno da već u sledećem trenutku svoje otrovne billjke saspe u Adin čakj i produži njenu boljku – na duže staze.

Pročitajte još IDI FALKO, koju znamo kao Karmelu Soprano, gledamo u seriji „TOMI“ na FOX CRIME od 16. septembra

Greškom, Pančeta se zatiče tu u trenutku kada se rastrojena Višnja jada Komarcu, iz čega loše zaključuje da je Višnja ta koja je ubila Adu, a da će Komarac sakriti sve tragove. I to otkriva Ivanu. Luka i Aleksa se zbližavaju, ali matija ima novi pakleni plan. Sofija će Luki ispričati da Mila i Aleksa pričaju po firmi da je Ada poludela. Tako će ponovo okrenuti Luku i Aleksu jednog na drugog.

Pročitajte još Stižu TRI filma i SERIJA o NIKOLI TESLI! Miloš Biković, Raša Bukvić i Katarina Radivojević dočaraće nam TESLU! A evo i KADA!

Foto Promo

Advertisement