Connect with us

Featured

IGRA SUDBINE – TOP 3 najveća LJUBAVNA IZNENAĐENJA! LUKA i MILA će se POMIRITI?

Published

on

Svedoci smo burnih događanja u poslednjim epizodama serije IGRA SUDBINE. Sreća skoro nikome od glavnih junaka nije naklonjena. A i negativci ne stoje najbolje sa njom. Kada je reč o ljubavnim parovima i vezama, neke od njih su pred brodolomom, dok neki od junaka koji do sada u ljubavi nisu imali toliko sreće, možda, konačno pronađu svoju srodnu dušu.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – SLEDE TRI VELIKA ZEMLJOTRESA! ALEKSA I MILA RASKIDAJU! ADA JE BAČENA NA KOLENA? A EVO KO ĆE JOJ PRESUDITI!

Prvi na toj listi je mladi Luka Kanački, iliti Ožegović. Budući da je njegova ljubavna priča veoma uzbudljiva i da smo ga videli u vezi i sa Milom i sa Sofijom, da je u njega bila zaljubljena i Nada, a da se on sada topi u prisustvu Une, postavlja se pitanje – sa kime će završiti.

Zbog toga smo odlučili da proverimo TOP 3 najverovatnije teorije!

Luka ostaje sa Sofijom?

Nije tajna da je Sofija Šubarević Lukin dečački san. Bila je njegova potajna želja još dok je noćivao u Pančetinom pansionu. I sada se i ostvarila. Međutim, neki snovi nisu onakvi kako smo ih zamišljali kada postanu stvarnost. Ujedan od tih je i ovaj o Sofiji Šubarević. Manekenka iz bajke „Lepotica i zver“ odlučila je da za svoje potrebe zadrži samo onu ZVER. Rešena da uništi Adu Kanački i otme joj sve što ima ona svoju lepotu koristi ne bi li omađijala prilično naivnog Luku. Mada njihov brak nije savršen, čini se da bi Luka zauvek mogao da ostane uz Sofiju. A hoće li tako i biti do kraja?

STRAŠNO! Naša poznata glumica, zvezda serije ISTINE I LAŽI i filma TAKSI BLUZ – KOPA PO KONTEJNERIMA! Kuda ide ovaj svet…

Vraća se Mili?

Da određena hemija i dalje postoji između bivših ljubavnih partnera – Mile i Luke, već smo videli u nekoliko navrata. Ono što bi moglo da odigra u korist njihovog pomirenja jeste činjenica da je Žaklina upravo izvela veoma pokvaren potez i na prevaru slikala sebe kako ljubi zbunjenog Aleksu. Ova fotografija uskoro će osvanuti na svim društvenim mrežama i brzo će doći i do Mile. Hoće li to biti povod za njihov raskid? I da li će Mila tada utehu potražiti u zagrljaju onoga kome je pre Alekse najviše verovala? Da li će se pomiriti sa Lukom?

Pokloniće srce Uni?

Nema sumnje da bi Luka i Una bili divan par. Još bolje i lepše je to što njih dvoje osećaju određene simpatije jedno prema drugom. Una je jasno rekla da ne želi vezu sa oženjenim muškarcem. Luka je to prihvatio, ali sada bi stvari moglo da zakomplikuje to što je Matija otkrio Luki – da Una priča po firmi da su njih dvoje zajedno. Hoće li Matijina laž spojiti ovo dvoje? Možda to bude i nešto najbolje što je ovaj zlikovac u svojoj zlikovačkoj karijeri uradio.

TOP 3 NAJVEĆA IZNENAĐENJA u nastavku serije IGRA SUDBINE! Sofija postaje DOBRA, a ADA…

Foto Promo

Advertisement