Connect with us

Top Story

IGRA SUDBINE – NOVI ŠOK! Matija krije PET VELIKIH TAJNI! A peta je NAJSTRAŠNIJA!

Published

on

Glumac Pavle Jerinić u seriji „Igra sudbine“ svojim smicalicama i spletkama zabavlja nas duže od godinu. Iako mu je savezništvo sa Sofijom propalo, te se sada preusmerio na Klaudiju i čak je oženio, njegov Matija još nije spreman da digne ruke od tetka Adinog bogatstva. O tome znamo već skoro sve, ali ono što ne znamo jeste pet tajni koje Pavle krije kao zmija noge. Ali ih je u emisiji „Šok-tok“ sve razotkrio pod prinudom. Pa, da krenemo…

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI – Ivana Zečević otkriva: Ova scena sa ŽARKOM LAUŠEVIĆEM bila mi je NAJPOTRESNIJA! Nju smo PRVO SNIMILI!

1. Kao mali verovao je da su mu Svetlana Ceca Bojković i Aleksandar Berček mama i tata

Kako je to objasnio u intervjuu u emisiji Šok-tok, Pavle je kao mali verovao da su mu, zbog velike fizičke sličnosti, naši poznati glumci Svetlana Ceca Bojković i Aleksandar Berček roditelji. Barem dok ih je gledao na televiziji.

– Jednostavno, previše su mi ličili i meni je bilo sasvim normalno da su mi oni roditelji i na televiziji, dok sam ih gledao u serijama. Jedne imam kod kuće, a druge na malom ekranu (smeh).

Pročitajte još ŠOK! FARMA ide na DOBOŠ! Imanje u Lisovićima u RUŠEVINAMA! Sektaši drže RITUALE, a EVO za KOLIKO se PRODAJE! Zavrteće vam se U GLAVI…

2. Brat mu je bio uzor u svemu.

Nije tajna da je Pavlu najveći uzor uvek bio njegov brat. Toliki da je zbog njega umalo umesto glumom počeo da se bavi profesorskim zanatom. Tako je posle osnovne škole, po ugledu na brata pokušao da upiše matematičku Gimnaziju. Ipak, rezultati na prijemnom ubrzo su ga razuverili u tim namerama.

Pročitajte još ŠOK! Matea Milosavljević NIJE trebalo da glumi u seriji IGRA SUDBINE! A evo KAKO je dobila ULOGU!

3. Stric mu je ekselencija

Zanimljivo je da je Pavlov stric profesionalni fotograf i da je jedan od retkih u Srbiji koji ima titulu ekselencije.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI – Otkrivamo: Koju veliku TAJNU krije KAFANA TRIBALIJA? Evo ŠTA znači njeno IME

4. Caneta iz grupe Partibrejkers gađao je mokrom majicom na koncertu.

Na poslednjem Birfestu na koji je išao Pavle je posetio koncert svoje omiljene grupe Partibrejkers. Iako je bio rešio da uživa u muzici sa strane, Matija ipak nije uspeo da odoli zovu njemu omiljenih hitova te je uskoro uleteo u prvi red, i kako kaže – plesao kao nikad. U zanosu, skinuo je mokru majicu i bacio je u pravcu bine, a ona je završila na frontmenu benda.

Pročitajte još TOP 5 razloga zbog kojih BER GRILS OBOŽAVA SRBIJU! Novak Đoković je samo JEDAN OD NJIH!

5. Ima 21 kopču na telu.

Matija obožava sport, ali i razne aktivnosti koje nemaju toliko veze sa sportom, ali doprinose povređivanju. Tako na telu ima ukupno 21 kopču od ušivanja raznih rana – od obrve, preko brade do ruke i delova tela koje skriva odeća.  

Pročitajte još Ivana Zečević i Nina Nešković OTKRIVAJU sve tajne serije KALKANSKI KRUGOVI! Zbog OVOG su PLAKALE!

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement