Connect with us

Featured

HIT! IGRA SUDBINE – UZBUNA – Glumica Milica Tomašević snimila šta se dešava iza kamera na setu popularne serije!

Published

on

Zvezda serije „Igra sudbine“, Milica Tomašević objavila je svoj prvi video na Jutjubu u kojem je prikazala dogodovštine glumaca na setu pomenute serije. Milica je ulogom Nade u seriji „Igra sudbine“ stekla veliku popularnost, a s obzirom na to da pomenutu seriju mnogi vole, glumica je odlučila da im pokaže kako izgleda jedan snimajući dan i kako sve izgleda iza kamere.

Pročitajte još HIT! NEČISTA KRV – GREH PREDAKA – Glumac Dragan Bjelogrlić otkrio sve o ulozi hadži-Trifuna! A EVO i KAKO je reagovao na scenario…

Tomaševićeva ne shvata preozbiljno svoju novu profesiju jutjuberke, kako je navela za medije, te na novi izazov gleda samo kao na dobru zabavu, a otkrila je i šta će biti sadržaj njenog drugog videa.

Milica je rekla kako će fanovi serije moći na njenom Jutjub kanalu da vide svoju omiljenu ekipu kako se zabavlja dok gleda poslednju epizodu prve sezone „Igre sudbine“.

Pročitajte još HIT! Glumica Zlata Numanagić OTPISANA? EVO ZAŠTO već dugo ne glumi, koja serija joj je bila teška za snimanje i zbog ČEGA se kaje!

Foto Promo/YouTube Milica Tomasevic Official

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Informer

Advertisement