Connect with us

Top Story

OTKRIVAMO – Evo KO je CRNI MAG iz serije PEVAČICA!

Published

on

Izudin Bajrović glumi u seriji “Pevačica”. On tumači lik Crnog maga, čoveka koji razgovara sa drugim svetom i koji može da upravlja ljudskim životima, da ljudima i bez njihovog znanja nanosi zlo. Živi u ovom vremenu i vanvremenu i zna o ljudima ono što ni oni sami o sebi ne znaju. U dosadašnjim epizodama videli smo ga u scenama sa Emilijom, koju igra Jelena Mur.

Pročitajte još Serija PEVAČICA – Milica Pavlović OČAJNA: Umro je, nije doživeo da me vidi kako glumim. Evo o KOME JE REČ!

Inače, Izudinovog sina Dina, domaća publika je imala prilike da gleda u filmu “Quo Vadis, Aida”. Naime, u tom filmu, njih dvojica su igrali oca i sina.

Dino je ranije ispričao koliko je na njega uticao otac Izudin.

Pročitajte još PEVAČICA 6. epizoda: ŠOK! Vlada SAZNAJE da Ivana NIJE PRESTALA da se DROGIRA! Evo šta će URADITI! (VIDEO)

– Na neki način me je obeležilo upravo odrastanje uz „daske koje život znače“, sa svom svojom čarolijom koje gluma kao profesija nosi. Iako nisam zamišljao da ću ikad krenuti tim putem, danas mi je drago što jesam. Bilo je mnogih trenutaka u kojima mi je njegova pomoć bila od velikog značaja, jer je uvek znao kako da me smiri, pogotovo u nekim teškim momentima kada je reč o glumi. Za mene je specifično to što, pre svega, imamo potpuno iskren odnos i ja veoma cenim njegovo mišljenje. On moj najveći kritičar i dosta pričamo o poslu bez obzira da li radimo u istom projektu ili ne – rekao je Dino.

Foto Printscreen YouTube/Instagram unodinoi1807

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Blic

Advertisement