Connect with us

Featured

Igra sudbine ŠOK! ŠTA TO SOFIJA radi NA PROZORU? DOSTA joj je SVEGA! Spremna je na NAJGORE?

Published

on

Mada za nju važi pravilo da može prirediti sve i svašta, i da njeni neprijatelji uvek mogu očekivati neočekivano, Sofija Šubarević ovog puta spremna je za krupne udarce. Igra sudbine dovoljno puta joj je do sada pokvarila planove. Više nema kompromisa! Ovog puta zažaliće SVI!

Pročitajte još IGRA SUDBINE – SLEDI POTPUNI HAOS! Sofija drži Luku U ŠACI! GOTOVO JE! Zažaliće što se RODIO!

A da je spremna na osvetu i na neke prilično radikalne poteze uverila nas je u prethodnim epizodama. Kada je Matiji saopštila da će popiti ono što je trebalo da popije njegova mamica postalo je jasno – sve. Luki se ne sprema ništa dobro. Da li će ga otrovati, razvesti se od njega, ili kao u originalnoj seriji odlučiti da mu preseče kočnice – svejedno je. Sofke će da ga „rokne“.

Pročitajte još Aleksandar Dimitrijević: Zbog serije KLAN naučio sam da OBIJAM kola. A evo i KAKO!

I baš zbog toga je dodatno simptomatična fotografija koju je glumica Matea Milosavljević postavila na svom instagram profilu. Koga ona to vreba sa svog prozora? Žaklinu? Adu? Luku? Milu? Ili je reč o potpuno drugoj i neočekivanoj smicalici? Mada je jasno da Matea u stvari promoviše popularni sportski brend, ne možete se, a ne zapitati – da li bi bila u stanju da sebi učini nešto nažao, samo da bi okrivila nekoga od ukućana doma Kanački za to?

Pročitajte još „Kamiondžije d.o.o.“ – Pogledali smo prve dve epizode. Evo da li će Baja i Žića biti kao Paja i Jare!

Da li bi Sofija pronašla inspiraciju u Nadinoj nesreći i improvizovala nešto slično samo da bi se dokopala moći Kanačkih? Šta vi mislite?

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement