Connect with us

Top Story

OTKRIVAMO – Serija PEVAČICA dobila DRUGU SEZONU! A evo i KADA stiže na male ekrane!

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

I dok se na seriji „Ubice mog oca“ vredno radi, poslednja klapa serije „Pevačica“ u produkciji Telekom Srbija“ i „Filma danas“,  snimljena je 11. novembra prošle godine.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO Nataša Drakulić za FILM i TV OTKRIVA – Evo KADA i na kom kanalu počinje serija PEVAČICA!

– „Pevačica“ je gotova. Ovih dana imamo sastanak sa Telekomom oko promocije,a emitovanje je bilo planirano za proleće. Ovih dana će i datum premijere serije biti izvesniji – kaže Nataša Drakulić za Film i TV, dodajući da bi joj „Pevačica“ lako mogla postati omiljena serija na kojoj je radila.

– Prezadovoljna sam onim što smo uradili, smatram da smo “pokidali”. „Pevačica“ će biti nešto potpuno novo i drugačije – poručila je Nataša.

Pročitajte još TOP 10 KLJUČNIH činjenica o seriji PEVAČICA! Ko je BABA VLAJNA?

A kad smo kod planova, nismo mogli a da ne pitamo kakvi su oni za dalje.

– Planirali smo mi što-šta, pa nas je sve poremetila pandemija virusa Covid-19. Naravno, i pored svih remećenja planova mi ćemo, ako sve bude kako treba, u martu završiti petu sezonu „Ubica“. Od jula bismo radili drugu sezonu „Pevačice“, a onda do kraja godine i šestu sezonu „Ubica“. Pokušali bismo sve to, ali ipak u ovo vreme i ne zavisi samo od nas – otkriva Nataša Drakulić.

Pročitajte još VUK KOSTIĆ igra u seriji PORODICA. Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

POD REDITELJSKOM PALICOM MILOŠA KODEMA SNIMLJENO JE 12 EPIZODA SERIJE ČIJI SU KREATORI NATAŠA DRAKULIĆ I PREDRAG GAGA ANTONIJEVIĆ. GLAVNE ULOGE POVERENE SU MLADOJ GLUMICI JELENI GRUJIČIĆ I POPULARNOJ PEVAČICI MILICI PAVLOVIĆA, A PORED NJIH U SERIJI GLUME I NIKOLA RAKOČEVIĆ, MILOŠ TIMOTIJEVIĆ, NATAŠA NINKOVIĆ, IGOR ĐORĐEVIĆ, BRANKA PUJIĆ I MNOGI DRUGI.

Pročitajte još HIT! Milica Pavlović OTKRIVA koja scena u seriji PEVAČICA je najviše PLAŠI!

Serija „Pevačica“ emitovaće se na kanalu Superstar TV koji mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT tv, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.

Zabranjeno preuzimanje teksta ili dela teksta bez navođenja izvora

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement