Connect with us

Top Story

Tajne vinove loze: TOP 4 teorije KO JE UBIO TEODORU – Zoran, Vuk, Paun ILI…

Published

on

Seriju “Tajne vinove loze”, nastale u saradnji Telekoma Srbije i Metro produkcije svakog radnog dana na RTS 1 i Superstar TV prati milionski auditorijum. Intrige, ljubavni trouglovi, četvorouglovi, strast, zločin, i mračna prošlost, sve to zajedno “zakovalo” je publiku pred male ekrane. A rezultat je poznat. “Tajne vinove loze” uz seriju “Igra sudbine” trenutno je u samom vrhu gledanosti. Iz epizode u epizodu gledaoce vode nerazjašnjena pitanja, a ono glavno jeste – ko je ubio Teodoru?

Pročitajte još Tajne vinove loze, epizoda 21: Ruža prelazi na KRISTININU STRANU! EVO kako će joj POMOĆI…

Kandidati za glavnog osumnjičenog su mnogi. Od Zorana i Vuka do nekih za koje nikada ne bismo ni pretpostavili. Ali, ko je UBICA!

1. Zoran

Mada će se u jednoj od epizoda koje nas očekuju Zoran navodno prisetiti svega što se dogodilo i sebe okriviti za teodorino ubistvo, postavlja se pitanje – koliko je ovo očigledno rešenje. Istina je da je ponekad najjednostavnije rešenje ono pravo, ali malo je verovatno da će se osećaj Zoranove krivice pokazati opravdanim. Da li je on zaista Teodorin ubica? Može li se verovati Zoranovom umu koji je decenijama opterećen težinom prošlosti?

Pročitajte još Tajne vinove loze, epizoda 20: Ivan i Kristina planiraju zajedno da POBEGNU! Žuti je rešio – UBIĆE Vuka!

2. Vuk

Rivalstvo dva brata uvek deluje kao opravdan razlog. Naročito ako je reč o ljubavi i ljubomori. Da li je moguće da je Vuk iz zavisti onesvestio Zorana i ubio Teodoru jer je imao tajnu aferu sa njom? Uvek! A da li je to i obrazloženje zašto je Teodora završila u jezeru? Pa, za naivnog posmatrača, možda. Za iskusnog ljubitelja trilera i krimića – ne baš. Prevelika je bila i ostala Vukova ljubav prema Veri da bi je tek tako prokockao. A i odnos među braćom deluje suviše iskreno, tako da je teško zamisliti količinu besa koja bi Vuku bila potrebna da bi ubio Teodoru. Ipak je to neko drugi. A ko?

Pročitajte još ŠOK! SOFIJA živela U PRIKOLICI na PARKINGU! A danas juri BOGATAŠE! Evo sa kime je bila PRE LUKE I ALEKSE!

3. Paun

Najsumnjivije je uvek onaj koji je od početka najočigledniji negativac. Paunova pomama za Verom ukazuje nam na dve stvari. Prvo na to da je Paun opsednut sestrama od najranijeg detinjstva. A drugo je to da njegov krimi karakter pruža sasvim dovoljno povoda da se posumnja u to da je Paun zaista ubica. I stvarno – on bi imao motiv. Teodora je bila koketa i lako je moguće da je u nekom trenutku završila i u njegovom zagrljaju. A odbrana teritorije za Pauna je sveti princip. Koliko daleko bi išao u odbrani te teritorije? Sasvim smo sigurni – dovoljno daleko.

Pročitajte još IGRA SUDBINE ili TAJNE VINOVE LOZE? Koja serija je BOLJA? Glasajte U TEKSTU!

4. Šok koji niko nije očekivao

Mada sve ove opcije deluju moguće i kao rešenje koje pije vodu, sigurni smo da će ubica Teodore biti neko sasvim neočekivan. Da ne bismo kvarili užitak, nećemo vam u potpunosti otkriti o kome je reč. Istina, već znamo. U pitanju je momak koji je te večeri bio sa Vukom, Zoranom, Teodorom i verom na jezeru, a oni toga nisu bili svesni. Zaljubljen u Teodoru, spremio je osvetu za braću, ali i smrtnu presudu za lepu devojku. Posle toga pobegao je u drugi kraj Srbije u kom ga niko ne poznaje, a sada sledi i najveći šok. On se u Negotin nije vraćao, već se zamonašio u jednom manastiru. Šta mislite o kome je reč?

Foto Promo

Advertisement