Connect with us

Top Story

SIMPSONOVI slave 700. epizodu: OTKRIVAMO koliko bi Homer, Mardž, Bart, Lisa i Megi IMALI GODINA u stvarnom životu!

Published

on

“Simpsonovi”, kultna animirana serija, imaće još dve sezone, saopštili su iz Foksa. Gledaoci će uživati u dogodovštinama Homera i njegove porodice, kroz 33. i 34. sezonu, sve do 2023. godine!

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO Serija KALKANSKI KRUGOVI stiže i na RTS! Evo i KADA!

Tvorac i izvršni producent serije “Simpsonovi”, Mat Groning, kaže da su u ekipi svi oduševljeni što će nastaviti sa radom i najavljuje mnoštvo velikih iznenađenja.

– Homer će izgubiti kosu, Milhaus će dobiti kontaktna sočiva, a Bart će 33. put proslaviti svoj deseti rođendan – otkriva Groning.

PROČITAJTE JOŠ: ZVANIČNO JE! IGRA SUDBINE dobija još 100 novih epizoda! Ali, to nije sve…

Novim sezonama Simpsonova raduje se i izvršni direktor kompanije “Foks entertejnment” Čarli Kolijer.

Porodica Simpson je žute boje, imaju po četiri prsta, žive u gradu Springfildu koji ima nuklearnu elektranu. Često ismevaju republikance i nikada ne stare. Osim toga, najdugovečnija su originalna serija koja se emituje u udarnom terminu u istoriji televizije i dobitnici 34 nagrade Emi.

PROČITAJTE JOŠ: Luka Grbić, zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE OTKRIVA: OVO je IVANOV NAJVEĆI PROBLEM!

Simpsonovi su prva porodica na malom ekranu koja je odlučila da nikada ne stari. U stvarnom životu, da su Homer i Mardž starili istom brzinom kao i mi, ove godine bi proslavili 68. rođendan. U seriji oni imaju 36 godina. Bart bi ove godine napunio 42, a Lisa 40 godina. Večna TV beba Megi imala bi 32 godine.

Trenutno, tokom emitovanja 32. sezone, Simpsonovi imaju prosečno po sedam miliona gledalaca. Ovo je, inače, prva sezona u kojoj belci ne daju glas likovima druge boje kože.

PROČITAJTE JOŠ: ŽETVA – Evo kada počinje SNIMANJE filma o ŽUTOJ KUĆI! Glavnu ulogu igraće slavni HOLIVUDSKI GLUMAC!

Jubilarna, 700. epizoda biće emitovana 21. marta. A prema najavama, publika će videti još 57 dogodovština ove nebične porodice i njihovih sugrađana iz Springfilda.

Serija “Simpsonovi” emituju se kod nas na kanalu FOX!

Foto Foks

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement