Connect with us

Top Story

Ammar Mešić PRIZNAJE – Prvi honorar od serije IGRA SUDBINE spasao mi je ŽIVOT! Da nije bilo njega UMRO BIH OD GLADI! A evo i ZAŠTO!

Published

on

Glumac Ammar Mešić već skoro godinu i po u roli Strahinje Grbića zabavlja publiku kraj malih ekrana u seriji „Igra sudbine“. Od probisveta koji je bio spreman na sve, pa čak i da ukrade, Strahinju danas vidimo kao dobrog momka koji čeka bebu sa voljenom Nadom. Nemačke i sumnjivih poslova odrekao se davno, a kao marketing menadžer Kan Holdinga jedino o čemu razmišlja jesu posao, Nada i njegovi prijatelji.

Pročitajte još HIT! Voja Brajović otkriva NAJVEĆU TAJNU serije KALKANSKI KRUGOVI! OVO niste znali o MOMČILU!

Ipak, Ammar je u intervjuu za Kurir istakao da mu se ova uloga u životu dogodila u pravom trenutku, i to baš kao Igra sudbine. naime, kao i većina mladih, on je bio spreman da radi sve što mu se ponudi. Tako se bavio konobarisanjem, bio zaposlen u kol centru, a malo pre nego što je dobio poziv na kasting za ulogu Strahinje, razmišljao je da ode da radi u Nemačkoj.

Pročitajte još Marija i Marko Milošević ODUSTALI od TUŽBE za seriju PORODICA! A evo i ZAŠTO!

Ipak, Igra sudbine mu je promenila život, te Ammara danas gledamo skoro svake večeri u jednoj od najgledanijih serije protekle godine. A on je sudbini na ovoj igri i te kako zahvalan.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI – 10 ZBUNJUJUĆIH ČINJENICA koje nam nisu jasne ni posle FINALA! Ko je Baba Guba? Kada će se pojaviti Vesna Trivalić? I…

– Nisam znao kakav me uspeh očekuje, ali zbog cele produkcije koja je radila seriju „Istine i Laži“, možda sam negde u malom mozgu slutio da bi to moglo da se desi, ali ovakav uspeh zaista nisam mogao da naslutim. Odjednom sam postao poznat, ne samo ja već i moje kolege – poručuje Mešić koji je uspravo sa tim kolegama, konkretno sa Mateom MIlosavljević i Oljom Lević odmarao u Turskoj, a sada se spremaju i za Maldive. I to prave, a ne kod Tiće u kafiću. A da li se plaši korone?

Pročitajte još Katarina Radivojević OTKRILA najveću TAJNU filma ZONA ZAMFIROVA! Ovaj GLUMAC joj je POMOGAO da dobije ULOGU!

– Plašio sam se, ali se više ne plašim. Nekako smo naučili da funkcionišemo s maskama i svim sredstvima u borbi s koronavirusom. Vakcinisao sam se „Fajzerovom“ vakcinom i pre nekoliko dana sam primio revakcinu, tako da sam uradio sve što je do mene. Verujem vakcinama i pozivam sve građane da se vakcinišu kako bismo se što pre vratili normalnom životu – smatra Ammar, otkrivši i na šta je potrošio prvi novac od serije koja mu je donelaveliku slavu.

Pročitajte još Đorđe Milosavljević RAZREŠIO MISTERIJU serije KALKANSKI KRUGOVI: Ko je BABA GUBA? Da li DEMON živi U ZABRANU?

– Od prvog honorara sam vratio dugove koje sam imao, a ostalo sam podelio roditeljima i braći, ništa posebno nisam sebi kupio, osim frižidera koji sam igrom slučaja kupio tik pred početak vanrednog stanja, i ispostavilo se da je to dobra investicija jer bih umro od gladi da nisam imao veći frižider. Ne patim za skupim stvarima, telefonima i automobilima, štedim i čuvam, znam da ova situacija neće trajati zauvek.

Pročitajte još Vladan Savić, IVAN iz serije IGRA SUDBINE, oženjen je LEPOTICOM! Ona je PEVAČICA i glumica, i 10 godina je MLAĐA od njega! Evo o…

Foto Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Kurir

Advertisement