Connect with us

Top Story

ŠOK! Jelena Karleuša OPLELA po srpskim SERIJAMA, GLUMCIMA i SCENARISTIMA! A EVO šta je rekla o DUBRAVKI MIJATOVIĆ!

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Pop diva Jelena Karleuša je poznata kao osoba “bez dlake na jeziku”. Stavove o svemu i svakome iznosi bez ikakve zadrške već decenijama, i zbog toga vrlo često doživljava neprijatnosti.

Danas je, naime,  svoje pratioce na Instagramu iznenadila objavom na “storiju”, kojom se osvrnula na kvalitet domaćih serija, ali i glumaca.

Pročitajte još Igra sudbine 274. epizoda – Mila će PREVARITI ALEKSU? A evo i sa KIM!

“Izvinjavam se, ali koji k*rac se dešava sa ovim novim domaćim serijama?!”, žestoko je započela objavu Jelena.

“Ti čudni glumci, ta preafektirana neprijatna gluma, ti dijalozi, “zapleti”… Koji retardi su to osmišljavali i nazvali “scenariom?! Ljudi se bacaju na daljinski da promene kanal… Gde su naši top i mladi i stariji glumci, scenaristi, režiseri?”, nastavila je pevačica u istom tonu i stilu.

Pročitajte još Igra sudbine – Sledi novi ŠOK! Nora prelazi na ALEKSINU STRANU? Sofijina OSVETA će biti STRAVIČNA!

Da nije ogorčena na baš sve glumce i serije, postaće jasno u sledećih nekoliko redova:

“Zapazila sam samo jednu mladu glumicu, nemam pojma kako se zove, igra doktorku u nekoj našoj seriji, imala je scenu sa Dubravkom Mijatović. Dubravka, BTW, izgleda do j*ja…”, dodala je Jelena.

Pročitajte još HIT! Stiže NASTAVAK serije JUNACI NAŠEG DOBA! Siniša Pavić OTKRIVA – Evo šta ČIČANOVIĆE očekuje u DRUGOJ SEZONI!

Pročitajte još Saznajemo – Evo ŠTA predstavlja NARUKVICA iz serije KALKANSKI KRUGOVI! SVI smo POGREŠILI! EVO o ČEMU je u stvari REČ!

Na kraju se dotakla i situacije koja zaokuplja pažnju javnosti već mesecima.

“Eto ta neka mala je emitovala ono “nešto”, ali će verovatno dobiti bitniju ulogu samo ako prođe kroz “Mika Aleksić” šake nekog zadriglog matorog producenta”, zaključila je Jelena.

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement