Connect with us

Featured

Igra sudbine 294. epizoda: Evo KO će DATI BUBREG Ivanu: Ada, Luka ili Aleksa?

Published

on

Igra sudbine 294. epizoda, koja je na programu u utorak 1. juna od 21.00 na TV Prva, donosi nove nemire. Ada je sigurna da iza pokušaja Ivanovog ubistva stoji Bruner. Neće se smiriti dok njen najveći neprijatelj ne bude smešten iza rešetaka.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE: ŠOK! Zvonimiru NUDE NOVAC da IZDA BRUNERA! OTKRIJTE – hoće li PRISTATI, i za KOLIKO EVRA!

Usred nesreće koja ih je zadesila, Lila ne odustaje od svog provodadžisanja. Ona smatra da je Adi sada najpotrebnije društvo i nameće Dodu kao rešenje za njene nevolje.

PROČITAJTE JOŠ: Serija KLAN – Nedim Nezirović i Aleksandar Dimitrijević otkrivaju SVE o DRUGOJ SEZONI! Šok i Paša počinju sa OTMICAMA BOGATAŠA! Ali to nije SVE!

Doktor podnosi izveštaj Adi, Aleksi, Luki i Vukašinu i navodi da Ivan jako loše reaguje na dijalizu. Neophodno je da se što pre nađe odgovarajući donor bubrega, ili će umreti.

PROČITAJTE JOŠ: KLAN – HIT! Počelo snimanje DRUGE SEZONE! A evo čime će se ŠOK i PAŠA baviti u NOVIM EPIZODAMA! (FOTO)

Ada i Aleksa se odmah prijavljuju, a Luka “hvata maglu”. Pod izgovorom da mu je loše, on odlazi kod Une. U razgovoru sa njom kaže da ne zna kako će podneti, ukoliko se dogodi da Ivan umre.

PROČITAJTE JOŠ: Aleksandar Radojičić OTKRIVA – Serija BELEŽNICA i PRAVOSLAVLJE su mi SPASLI život! A evo i KAKO!

Matija razgovara sa Sofijom o tome da li bi trebalo da ode u bolnicu da bi bio uz Adu. Ona ga pita šta bi tamo radio, a zatim mu govori da je budala.

PROČITAJTE JOŠ: Vuk Kostić otkrio VELIKU TAJNU o sebi koju NIKO nije ZNAO! Kao mali doživeo je ŠOK zbog kog više NIKAD nije bio ISTI! Evo o čemu je REČ!

Ada insistira da joj Vukašin kaže da li je policija uzela biološke tragove sa mesta gde je napadnut Ivan. Vukašin joj govori da će mu javiti i moli je da se smiri. Ona mu razdražljivo kaže da li on to smatra da je opsednuta Brunerom.

PROČITAJTE JOŠ: KOŠARE ponovo ODLOŽENE? Počinje snimanje filma i serije OLUJA! Pročitajte zvanično pismo reditelja pod nazivom DA LI SU KOŠARE ZABRANJENE?

Stana pokazuje Vukašinu i Coletu krunski dokaz u vezi sa Ivanovim pokušajem ubistva. Zapaljenu fantomku koju je neko bacio u reku.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Miloš Biković objavio VRELI SNIMAK iz SAUNE! Bez ičega na sebi i mokar DO GOLE KOŽE! (FOTO)

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (294. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

PROČITAJTE JOŠ: Evrovizija 2021 – HAOS! Francuska i ITALIJA u RATU! Sukobi na internetu ne prestaju! Francuzi se raduju MRTVIMA! A evo i ZAŠTO!

Režija: Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević

Scenario: Žarko Jokanović

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement