Connect with us

Featured

HIT! Katarina Radivojević je ulogu ZONE dobila zahvaljujući slavnom glumcu! EVO o KOME je reč!

Published

on

Glumica Katarina Radivojević osvojila je naciju ulogom Zone u filmu „Zona Zamfirova“, koji se i danas često prikazuje i rado je gledan od strane publike. Glumica je ispričala zanimljvu anegdotu kako je baš ona dobila ovu ulogu, a svemu je kumovao legendardni Dragan Nikolić koji je u ovom ostvarenju glumio njenog oca.

Pročitajte još HIT! Glumci Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković se nisu zavoleli na prvi pogled! EVO KAKO se razvijao njihov odnos!

– Meni je ipak filmski tata Gaga Nikolić. On je zasslužan za to što sam ja dobila glavnu ulogu u „Zoni Zamfirovoj“. Naime, nas dvoje smo snimali film „Lavirint“ u jednoj ulici na Vračaru, i Zdravko Šotra je tuda prolazio. Tada mu je Gaga poručio – Imamo Zone! – ispričala je glumica u jednoj emisiji, prenosi Republika.rs.

Pročitajte još HIT! Rade Šerbedžija i Lenka Udovički slave 30 godina braka! EVO KAKO se upoznao slavni par!

Šotra je napravio ipak mali kasting i pozvao sve nas sa klase, međutim, mislim da je ova Gagina rečenica dosta doprinela.

Inače, Katarina je govorila i o tome da je na početku studija delila sobu sa glumicom Marijom Vicković sa kojom se odlično slagala.

Pročitajte još ŠOK! Glumac Miloš Biković pored najseksepilnije Ruskinje! EVO o KOME je reč!

Ona je, osim o glumi, ispričala i kako je sa svojim bivšim momcima ostala u dobrim odnosima, makar sa onima koji su to, kako kaže, zasužili.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Republika.rs

Advertisement