Connect with us

Featured

HIT! Serija KLAN – Glavna priča DRUGE sezone biće o otmici biznismena Miroslava Miškovića? EVO ŠTA čeka Šoka i Pašu!

Published

on

Nastavak popularne serije “Klan” donosi nove, uzbudljive priče koje će pratiti dalji uspon mafijaškog klana na čijem su čelu Šok i Paša. U novih osam epizoda, oni napreduju u kriminogenoj hijerarhiji i uspostavljaju „kreativniji poslovni model“ – otmice bogataša, što im predstavlja novi izvor zarade uz već usvojene „privredne grane“ kojima se bave – dilovanje droge i ubistva članova suparničkih grupa.

Pročitajte još HIT! Glumac Nenad Stojmenović otkrio šta nas čeka u novoj seriji AVIONDŽIJE i nastavku serija RADIO MILEVA i MOČVARA!

Motivisani novcem, prestižom, nezaustavljivi u gramzivosti i pohlepi, svikli na miris krvi, bezobzirni, vođe klana, koje i u ovoj sezoni tumače Aleksandar Dimitrijević (Šok) i Nedim Nezirović (Paša), usavršavaju novi model poslovanja u čemu im pomažu saučesnici iz policije, zdravstva, jataci i članovi porodica.

Kako saznaju Novosti, u seriji će biti priča o otmici čuvenog biznismena Miroslava Miškovića, što niko nije hteo zvanično da potvrdi. Takođe su „izvori“ šapnuli da je urađen kasting za glumca koji će ga tumačiti.

Pročitajte još HIT! Glumica Tamara Dragičević objavila fotografiju sa letovanja! Pljuštali lajkovi!

– Da, klan će se baviti otmicama, ali ne smem da vam kažem čijom, praksa klana je da ne priča o poslu – kaže Aleksandar Dimitrijević koji je u prvoj sezoni briljirao u ulozi Šoka.

– Jedan od otetih će podsećati na nekoga koga svi poznaju, dodaje Dimitrijević.

On podseća da se prva sezona završava tako što Šok i Paša dobijaju legitimacije od Službe državne bezbednosti.

Pročitajte još HIT! Miloš Biković na plus 40! Glumac objasnio koliko voli svoj posao!

– Ljudi kao što su njih dvojica nikako ne smeju da imaju legitimacije SDB. Ne smeju da budu neko ko se pita za nešto u državi. Čitava drama ove serije i jeste u tome što oni u jednom trenutku pomisle da su jači od države – naglašava Aleksandar Dimitrijević.

Proteklih 30 godina bili su aktuelni razni klanovi – „zemunski“, „surčinski“, „zvezdarski“, „voždovački“…, a kriminalci i dalje imaju državne legitimacije. Jedan političar je pre tri decenije rekao: „Svaka država ima svoju mafiju, ali nijedna mafija ne sme da ima svoju državu“. Kod nas kao da se nije mnogo promenilo u tom smislu.

Pročitajte još HIT! Glumica Iva Štrljić otkrila dugo čuvanu tajnu! EVO o ČEMU je REČ!

– Sa svojih 26 godina ne vidim da se u tom kontekstu mnogo promenilo. Dok smo snimali seriju, i ulazili u nju sa umetničke strane, novine su bile preplavljene situacijama koje su identične onima u prvoj sezoni. Želeo bih da ovo što je naša fikcija nikada ne bude stvarnost, i da nove generacije na ovo što radimo gledaju kao na ružnu prošlost – priča Nedim Nezirović, glumac koji je u prvoj sezoni igrao ulogu Paše.

On dodaje da ga takva stvarnost duboko lično i emotivno potresa. Naglašava da će u drugoj sezoni biti puno neočekivanih preokreta, ali i veliki broj interesantnih, novih likova, i da je i za te nove karaktere određen odličan kasting.

Pročitajte još HIT! Reditelj Predrag Antonijević otkrio šta nas čeka u novoj seriji BUNAR! A EVO KADA počinje prikazivanje filma DARA IZ JASENOVCA u bioskopima!

Uloge u nastavku tumače Vladimir Kovalević, Nenad J. Popović, Mladen Sovilj, Ivan Zarić, Feđa Štukan, Uroš Jovčić, Miloš Petrović Trojpec, Milena Božić, Anđela Popović

Iza serije stali su produkcijska kuća „Fajerflaj“ i „Telekom Srbija“, a premijera druge sezone serije očekuje se tokom sledeće godine na kanalu Superstar TV.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Novosti

Advertisement